31 Mayıs 2006 Çarşamba

post yazmayı özlemişimm... sizi de özlemişim..

yazmayalı çok olmuş.. sizleri de pek bi özledim yahuu :) ama inanın çok işim vardı.. okulun son haftası ve 2 tane ödev teslim ettim.. 2. teslimim baya bi olaylı olsa da hamdolsun yetiştirdim ve dosyamı teslim edebildim.. hımm şimdi şölle kısa bi özet geçiim.. merak etmeyin her günümü yazıp sizi sıkmicam.. zaten farklı bişi yapmadım pek genel de ödevlerle uğraştım hep.. başlayalım bakalım..
17 mayıs çarşamba günü serkan abimle direksiyon dersine çıktık.. bu sefer bi farklılık yapıp evin önünden ben çıkarttım arabayı.. e-5'e çıkıp maltepeye kadar gittik.. ordan minibüs yoluna indik ve eve doğru geldik.. tabi bu arada hep bendim direksiyon başındaki şahıs.. evin önüne kadar da getirdim ama park edemedim.. aslında park ederdim ama çok trafik vardı ondan yani yoksaa pehh :pp akşam betüllere gittim.. balkonda oturup konuştuk, bi yandan da okey oynadık..
18 mayıs cuma günü yine direksiyon dersine çıktık.. bu sefer hedefimiz farklıydı..bostancıdan e-5' e kıvrıldık ve kadıköye gittik.. bu arada annem de bizimleydi onu da cuma pazarına bırakıcaktım.. düşünün altıyol zaten kalabalık bi de pazar vardı tıkış tıkış gittik.. tırsmadım desem yalan olur ama hamdolsun kazasız belasız halledip annemi de bırakıp sahilden eve döndük.. bu arada annem panik insanı olduu için heyecan yapmış snrm ki arkada oturmuş bi eliyle ön koltuğa yapışmış, diğer eliyle pencerenin üstündeki tutacağa yapışmıştı heheh..
21 mayıs pazar günü betülü alıp arabayla çıkmaya karar verdim.. saolsun o da kırmadı benii.. sadece ara sokaklarda gezme niyetiyle çıktık.. ara sokaklarda gezidikten sonra heralde bana bi cesaret gelmiş olucakki sahile inelim dedik.. indik güzel idealtepe gimaya kadar gittik,ordan dönüp tekrar eve geldik.. yalnız Allah yardım etti pazar günü olmasına rağmen geldiğimizde evin önünde kocamannn bi park yeri vardı, öyleki hiç manevra dahi yapmadım :) ballıymışım hakkaten :)
hep de direksiyona çıktığım günleri anlattım dimi.. ya aman başka bişi olmadı.. evde kaldığım zamanlar hep ödev başındaydım, arada bir okula gidip hocamla görüştüm, bu arada son görüşmemiz de yine ekti bizi, kötü olu bizim için ama olsun..
bu arada 30 mayıs doğum günümdü.. beni hatırlayan herkese çok teşekkür ediyorum.. gelen mesajların bazılarına hemen cevap veremedim zira dün hayatımın en korkunç 30 mayısıydı.. hemen onu da bi anlatayım.. uygulama projesi için ödevimi evden çıkarken cdye kopyaladım.. yanıma da almadım laptopumu ki boşuna bana yük olmadın.. ozalite gidip cdden çıktı alıcaktım projemi.. daha okula gitmeden beşiktaştan kırtasiyeden dosyalar aldım güsel güsel, bölle hevesli hevesli dosyamı teslim edicem ya illa bi aksilik olcak.. neyse okula geldim son bi kez projeme bakim bi kontrol edim bi eksik var mı diye bakıcam taktık cdyi lütfiyenin laptopuna, ama cd açılmıo.. içinde dosyalar gözüküo ama tıklayınca açmıo.. başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.. saat 2:30 du ve teslim 5' kadardı.. hemen gittim hocamla konuştum.. anlattım herşeyi.. evimin karşıda olduuğu yetişemessem ne yapabileceğimi sordum.. o da sen yine de bozuk cdyi bize bırak en azından teslim etmiş gibi gözükürsün yarın çıktıları teslim edersin dedi.. saolsun çok ii insandır çok severim ben Erdal Hocamı.. neyse cyi bıraktım hocaya hemen eve doğru yola koyuldum.. o saatte kabataştan bostancıya deniz otobüsü yok ben de bindim otobüse beşiktaştan sahrayıcedide kadar geldim.. ordan da taksiye binip eve gelicem.. bindim taksiye daha 2 dkka olmadan taksi arıza yaptı.. şaka gibi geldi önce bana.. insan inanamıo böyle üst üste olunca.. neyse taksici hemen halledince sorunu hemen devam ettik... eve çıktımi enes evdeydi.. evime gelince tutamadım tabi kendimi , her zamanki gibi ağladım :) ama tutamazdım kendimi daha fazla.. ya bi de çok hevesle hazırlayıp tamamladığım bi projeydi.. neyse eve geldim dosyaları kontrol ettim bi kaç eksik varmış onları düzelttim.. ama nasıl dönücektim okula?? trafik acayip sıkışıktı.. o trafiğe girsem 7'de ancak giderdim okula.. bu arada eve geldiim de saat 4 gibiydi.. ben de başka çare yok saat 5 deki deniz otobüsünü bekledim.. saat 5:30 da kabataştaydım.. hemen ozalite gittim, en azından cdye yazdırıim dedim.. o sırada lütfiye henüz teslimin bitmediini söyleyince bi umut çıktıları da aldım.. okula gittim, saolsun lütfiyenin de yardımlarıyla hemen paftaları katladık.. dosyaya yerleştirippp teslim ettim.. ama inanın dosyayı bıraktığım anda sanki üstümden tonlarca yük kalktı.. inşallah bu dosyamdan da önceki dosyamdan da hayırlısıyla güsel notlarla geçerimm..Amin..
işte bu kadar.. yalnız resimsiz oldu snrm bu post.. hiç bişi çekmemişim ki :) kuru kuru da güsel olmicak biliyorum ama napalım.. bu seferlik böyle olsun.. Allah'a emanet olun..

16 Mayıs 2006 Salı

$ampiyon CimBomBom..


selamlarr ahali.. postuma başlamadan önce tüm GALATASARAY'lıları tebrik ediorum, bir galatasaraylı olarak şampiyonluğumuzun haklı gururunu yaşadığımı belirtmek isterim.. bu arada fenerbahçelilere de geçmiş olsun..
hemen başlayalım..
salı günü evdeydim, ödevlerle uğraştım, netteydik biraz da.. ölle geçti gitti günüm.. akşam üstü sefoş geldi, onla oynadık.. iice yaramaz bi uşak oldu kereta..
çarşamba günü okula gittim öğleden sonra.. ilk derse girdik sonra kızlarla birlikte 2. derse girmemeye karar verdik :) merveyle beraber motorla üsküdara geçtim.. ordan 2 numaralı otobüse binip bostancıda indim.. çarşamba pazarına bi uğriim istedim.. pazarları çok severim de ben.. çilek ve erik alıp eve geldim..
ertesi gün yani perşembe günü efoş teysemi de alıp ümraniyeye gittik..bu arada yakışıklı hamza'mızı da görüyosunuz.. pek bi yakışıklı oldu yahu.. MAŞALLAHH.. neyse ben biraz oturduktan sonra üsküdar gittim ordan motorla kabataşa gittim.. yapı dersi için okula doğru yürüdüm.. hocama çizdiklerimi gösterdim o da saolsun kırmadı beni :p tashih verdi.. erken çıktıım için annemi aradım eer ümraniyedeyse oraya gidicektim.. aradım ve ümraniye de olduğunu söyledi bende tekrar motora binip üsküdara, ordan da otübüse binip ümraniyeye gittim tekrar.. annem hatice teysem ve dedem alışverişe gitmişlerdi, evde havva tyzem, efoş teyzem ve fatma yengem vardı.. daha sonra annemler geldi.. aldıkları şeyler arasında bi tane de dikiş makinası vardı. hemen açtılar kurdular makinayı.. deneme dikişlerini fatma yengemle birlikte ben yaptım :p aslında dikişten oldukça bi haber bi insanım ama nedense kuruldum makinenin başına.. başarısız çalışmalarımdan sonra evimizin yolunu tuttuk..
cuma günü büyük bir çoşkuyla gittiğim up dersinde hüsrana uğradım.. hocamız yine ekti bizi.. o kdr çizim yapmıştım perşembe akşamı.. ama naparsınız işte gelmeyince gelmio hocamız..
cumartesi günü merve ve betülün teklifi üzerine ümraniye carrefoura gitmeye karar verdik.. çok bilmiş ben yolu tarif edebilceğimi söyledim ama ne yazıkki 1-2 saate yakın carrefoura gitmek için çırpındık... hatta bi ara benim yüzümden avrupa yakasına doğru gidiyoduk da son anda kurtulduk :( neyse sağ sağlim vardık.. asıl amacımız olan anneler günü hediyesi işimize younlaştık.. biz anneme bi tane keten etek aldık.. merveler de bi tane ayakkabı aldılar.. ikisi de çok güseldi.. eve gelinde pazarı bekleyemicemiz için hemen verdik.. annem de çok beğendi..
burdan tekrardan bütün annelerin, teyselerin, yengelerin anneler gününü kutlarım ;)
pazar günü kahvaltıdan sora enesle ben babamın peşine takılıp babanneme gittik.. 2-3 saat kadar oturduktan sonra evimize geldik..
yani günlerim böyle geçti gitti.. pazartesi de ödevdi bilmem neydi uğraştım, evde durdukça da buzdolabına dadandım.. bugün salı inşallah hocamız bugün okula gelir die dua ederek okula gidicem.. siz de kendinize ii bakın.. beni yorumsuz bırakmayın.. Aeo..

8 Mayıs 2006 Pazartesi

bu sene erkenden doğdum :))

merhabalar.. yazmayalı bi haftadan çok olmuş.. ee artık bişiler yazmanın vaktidir..
bütün günlerimi tek tek hatırlayamıyorum.. sadece belli başlı olayları yazim bari.. pazartesi evdeydim.. tam hatırlamıyorum ama ödevlerle falan uğraşmışımdır büyük ihtimal.. salı günü okula gittim.. up dersi için, ders bitince çıktım eve geldim.. çarşamba günü okula gitmedim sanırım.. ödevlerle uğraşmayı yeğledim.. perşembe günü okula gittim yapı uyg. dersi için.. hoca çizimlerime baktı.. artık schollere geçirebileceimi söyledi.. gerçi 2 hafta önceden söylemişti ya neyse..
cuma günü komik bi gündü :)) akşam lütfiye mesaj atmıştı, okula erken gelmemi, hocanın kendisinden istediği çatı maketini yapamadığını söyledi.. ben de erkenden çıktım, arkadaşıma yardımcı olucam ya.. bu arada yine akşam, bu sene össye hazırlanan üniversiteden arkadaşım müberra da bana doğum günümü kutlar nitelikte bi mesaj çekmişti, ben de yannışlıkla göndermiştir die kaale almadım :) neyse ben cuma günü beşiktaştan kabataşa doğru giderken lütfiye mesaj çekti, okulun karşısındaki pastanede olduunu söyledi.. çok erken gelmiş sıkılmış okulda, o yüsden orda oturuomuş.. ben de pastanenin yolunu tuttum..
bi de baktım bizim merve şeker de orda.. şüphelenmedim desem yalan olur.. diorum bi kutlama bişi olcak heralde ama doum günüm fln da diil :) daha masaya doğru gelirken baktım aşaıda poşetler var :)) hiç bişi kaçmaz gözümden :p
neyse kızlar ölle kem küm ediolar fln.. ölle havadan sudan konuşuos..
tabi ben olayı çakınca dedimki ' akşam da mübü bana mesaj atmış doum günümü kutlamak için, ama dedim benim doum günüm diil kii' hehehe bunnar bölle bi şaşırdılar :))
hemen atladım yoksa bana doum günümü yapcaksınız fln :)) dayanamadıklar hediyelerimi verdiler.. çok duygulandım :)) sarılıp öptüm arkadaşlarımı.. arkadan da garson lütfiyeye işaret ediomuş pastayı getiriiim mi die :)) meer ayarlamışlar herşeyi...
garson pastayı getirdi, bi de bana ' sürprizz' dedi gitti :))
neyse kızlarla birlikte mumları üfledik..
ben tabi bi yandan doğum günümü unuttukları için kızıyorum, bi yandan da en azından yannış da olsa kutladıkları için teşekkür ediorum.. neyse sonra müberra geldi.. onu da ne zamandır göremioduk.. vesile oldu bu olay.. hasret giderdik, bu arada ona söylemedik doum günüm olmadığını :) aa bu arada bu olay neden kaynaklandı onu yazmadım.. kızlar ehliyetimi görmüşlerid.. ehliyette ön tarafta veriliş tarihi yazıo.. 05.04.2006 die.. bunnar da ne hikmetse doum günüm sanmışlar.. : )))
pastaneden çıktıktan sonra, lütfişle ben okula gittik up dersine.. her zamanki gibiydi.. dersten sonra eve geldim..
cumartesi günü evdeydik.. ödev fln uraştım durdum.. pazar günü dışarıya çıktık.. alışveriş fln yaptık..
pazartesi günü betülü de alıp serkan abimle direksiyon dersine çıktık.. ara sokaklarda çalıştık.. ama zormuş ara sokaklar.. tırstım açıkcası ama çok şükür bi terslik olmadı.. daha sonra dedim serkan abim bana bu kadar zaman ayırıo, bi yemek ısmarliim.. sahile indik, tabi yine ben sürdüm.. gittik yemeğimizi yedik, sohbet ettik, zevkliydi bence.. dönüşte yine ben sürdüm ama minibüs yoluna çıkmadan bıraktım.. henüz kendimi hazır hissetmiorum :pp
akşam bi yandan çizim yaptım bi yandan babamın da beğenerek izlediği dizi acı hayatı izledim.. güselmiş o da.. sora beyaz gelinciği izledim.. bittikten sonra tvye biraz daha baktım öyle de uykum geldi yattım..
işte böyle.. ne zamandır yazmıodum.. arayı kapattım inşallah.. Allah'a emanetsiniz..
bu arada resimlerle alakalı bişiler söyliim.. pastayı bütün çekmeyi unutunca, bu şekilde çekmek zorunda kaldım.. benim olduum fotoyu da betül çekti..komik çıkmışım ama olsun :)) arabayı sahile getirip parkettim ya onun verdii bi şımarıklı mı var acaba suratımda bilemiorum :pp

31 Mayıs 2006 Çarşamba

post yazmayı özlemişimm... sizi de özlemişim..

yazmayalı çok olmuş.. sizleri de pek bi özledim yahuu :) ama inanın çok işim vardı.. okulun son haftası ve 2 tane ödev teslim ettim.. 2. teslimim baya bi olaylı olsa da hamdolsun yetiştirdim ve dosyamı teslim edebildim.. hımm şimdi şölle kısa bi özet geçiim.. merak etmeyin her günümü yazıp sizi sıkmicam.. zaten farklı bişi yapmadım pek genel de ödevlerle uğraştım hep.. başlayalım bakalım..
17 mayıs çarşamba günü serkan abimle direksiyon dersine çıktık.. bu sefer bi farklılık yapıp evin önünden ben çıkarttım arabayı.. e-5'e çıkıp maltepeye kadar gittik.. ordan minibüs yoluna indik ve eve doğru geldik.. tabi bu arada hep bendim direksiyon başındaki şahıs.. evin önüne kadar da getirdim ama park edemedim.. aslında park ederdim ama çok trafik vardı ondan yani yoksaa pehh :pp akşam betüllere gittim.. balkonda oturup konuştuk, bi yandan da okey oynadık..
18 mayıs cuma günü yine direksiyon dersine çıktık.. bu sefer hedefimiz farklıydı..bostancıdan e-5' e kıvrıldık ve kadıköye gittik.. bu arada annem de bizimleydi onu da cuma pazarına bırakıcaktım.. düşünün altıyol zaten kalabalık bi de pazar vardı tıkış tıkış gittik.. tırsmadım desem yalan olur ama hamdolsun kazasız belasız halledip annemi de bırakıp sahilden eve döndük.. bu arada annem panik insanı olduu için heyecan yapmış snrm ki arkada oturmuş bi eliyle ön koltuğa yapışmış, diğer eliyle pencerenin üstündeki tutacağa yapışmıştı heheh..
21 mayıs pazar günü betülü alıp arabayla çıkmaya karar verdim.. saolsun o da kırmadı benii.. sadece ara sokaklarda gezme niyetiyle çıktık.. ara sokaklarda gezidikten sonra heralde bana bi cesaret gelmiş olucakki sahile inelim dedik.. indik güzel idealtepe gimaya kadar gittik,ordan dönüp tekrar eve geldik.. yalnız Allah yardım etti pazar günü olmasına rağmen geldiğimizde evin önünde kocamannn bi park yeri vardı, öyleki hiç manevra dahi yapmadım :) ballıymışım hakkaten :)
hep de direksiyona çıktığım günleri anlattım dimi.. ya aman başka bişi olmadı.. evde kaldığım zamanlar hep ödev başındaydım, arada bir okula gidip hocamla görüştüm, bu arada son görüşmemiz de yine ekti bizi, kötü olu bizim için ama olsun..
bu arada 30 mayıs doğum günümdü.. beni hatırlayan herkese çok teşekkür ediyorum.. gelen mesajların bazılarına hemen cevap veremedim zira dün hayatımın en korkunç 30 mayısıydı.. hemen onu da bi anlatayım.. uygulama projesi için ödevimi evden çıkarken cdye kopyaladım.. yanıma da almadım laptopumu ki boşuna bana yük olmadın.. ozalite gidip cdden çıktı alıcaktım projemi.. daha okula gitmeden beşiktaştan kırtasiyeden dosyalar aldım güsel güsel, bölle hevesli hevesli dosyamı teslim edicem ya illa bi aksilik olcak.. neyse okula geldim son bi kez projeme bakim bi kontrol edim bi eksik var mı diye bakıcam taktık cdyi lütfiyenin laptopuna, ama cd açılmıo.. içinde dosyalar gözüküo ama tıklayınca açmıo.. başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.. saat 2:30 du ve teslim 5' kadardı.. hemen gittim hocamla konuştum.. anlattım herşeyi.. evimin karşıda olduuğu yetişemessem ne yapabileceğimi sordum.. o da sen yine de bozuk cdyi bize bırak en azından teslim etmiş gibi gözükürsün yarın çıktıları teslim edersin dedi.. saolsun çok ii insandır çok severim ben Erdal Hocamı.. neyse cyi bıraktım hocaya hemen eve doğru yola koyuldum.. o saatte kabataştan bostancıya deniz otobüsü yok ben de bindim otobüse beşiktaştan sahrayıcedide kadar geldim.. ordan da taksiye binip eve gelicem.. bindim taksiye daha 2 dkka olmadan taksi arıza yaptı.. şaka gibi geldi önce bana.. insan inanamıo böyle üst üste olunca.. neyse taksici hemen halledince sorunu hemen devam ettik... eve çıktımi enes evdeydi.. evime gelince tutamadım tabi kendimi , her zamanki gibi ağladım :) ama tutamazdım kendimi daha fazla.. ya bi de çok hevesle hazırlayıp tamamladığım bi projeydi.. neyse eve geldim dosyaları kontrol ettim bi kaç eksik varmış onları düzelttim.. ama nasıl dönücektim okula?? trafik acayip sıkışıktı.. o trafiğe girsem 7'de ancak giderdim okula.. bu arada eve geldiim de saat 4 gibiydi.. ben de başka çare yok saat 5 deki deniz otobüsünü bekledim.. saat 5:30 da kabataştaydım.. hemen ozalite gittim, en azından cdye yazdırıim dedim.. o sırada lütfiye henüz teslimin bitmediini söyleyince bi umut çıktıları da aldım.. okula gittim, saolsun lütfiyenin de yardımlarıyla hemen paftaları katladık.. dosyaya yerleştirippp teslim ettim.. ama inanın dosyayı bıraktığım anda sanki üstümden tonlarca yük kalktı.. inşallah bu dosyamdan da önceki dosyamdan da hayırlısıyla güsel notlarla geçerimm..Amin..
işte bu kadar.. yalnız resimsiz oldu snrm bu post.. hiç bişi çekmemişim ki :) kuru kuru da güsel olmicak biliyorum ama napalım.. bu seferlik böyle olsun.. Allah'a emanet olun..

16 Mayıs 2006 Salı

$ampiyon CimBomBom..


selamlarr ahali.. postuma başlamadan önce tüm GALATASARAY'lıları tebrik ediorum, bir galatasaraylı olarak şampiyonluğumuzun haklı gururunu yaşadığımı belirtmek isterim.. bu arada fenerbahçelilere de geçmiş olsun..
hemen başlayalım..
salı günü evdeydim, ödevlerle uğraştım, netteydik biraz da.. ölle geçti gitti günüm.. akşam üstü sefoş geldi, onla oynadık.. iice yaramaz bi uşak oldu kereta..
çarşamba günü okula gittim öğleden sonra.. ilk derse girdik sonra kızlarla birlikte 2. derse girmemeye karar verdik :) merveyle beraber motorla üsküdara geçtim.. ordan 2 numaralı otobüse binip bostancıda indim.. çarşamba pazarına bi uğriim istedim.. pazarları çok severim de ben.. çilek ve erik alıp eve geldim..
ertesi gün yani perşembe günü efoş teysemi de alıp ümraniyeye gittik..bu arada yakışıklı hamza'mızı da görüyosunuz.. pek bi yakışıklı oldu yahu.. MAŞALLAHH.. neyse ben biraz oturduktan sonra üsküdar gittim ordan motorla kabataşa gittim.. yapı dersi için okula doğru yürüdüm.. hocama çizdiklerimi gösterdim o da saolsun kırmadı beni :p tashih verdi.. erken çıktıım için annemi aradım eer ümraniyedeyse oraya gidicektim.. aradım ve ümraniye de olduğunu söyledi bende tekrar motora binip üsküdara, ordan da otübüse binip ümraniyeye gittim tekrar.. annem hatice teysem ve dedem alışverişe gitmişlerdi, evde havva tyzem, efoş teyzem ve fatma yengem vardı.. daha sonra annemler geldi.. aldıkları şeyler arasında bi tane de dikiş makinası vardı. hemen açtılar kurdular makinayı.. deneme dikişlerini fatma yengemle birlikte ben yaptım :p aslında dikişten oldukça bi haber bi insanım ama nedense kuruldum makinenin başına.. başarısız çalışmalarımdan sonra evimizin yolunu tuttuk..
cuma günü büyük bir çoşkuyla gittiğim up dersinde hüsrana uğradım.. hocamız yine ekti bizi.. o kdr çizim yapmıştım perşembe akşamı.. ama naparsınız işte gelmeyince gelmio hocamız..
cumartesi günü merve ve betülün teklifi üzerine ümraniye carrefoura gitmeye karar verdik.. çok bilmiş ben yolu tarif edebilceğimi söyledim ama ne yazıkki 1-2 saate yakın carrefoura gitmek için çırpındık... hatta bi ara benim yüzümden avrupa yakasına doğru gidiyoduk da son anda kurtulduk :( neyse sağ sağlim vardık.. asıl amacımız olan anneler günü hediyesi işimize younlaştık.. biz anneme bi tane keten etek aldık.. merveler de bi tane ayakkabı aldılar.. ikisi de çok güseldi.. eve gelinde pazarı bekleyemicemiz için hemen verdik.. annem de çok beğendi..
burdan tekrardan bütün annelerin, teyselerin, yengelerin anneler gününü kutlarım ;)
pazar günü kahvaltıdan sora enesle ben babamın peşine takılıp babanneme gittik.. 2-3 saat kadar oturduktan sonra evimize geldik..
yani günlerim böyle geçti gitti.. pazartesi de ödevdi bilmem neydi uğraştım, evde durdukça da buzdolabına dadandım.. bugün salı inşallah hocamız bugün okula gelir die dua ederek okula gidicem.. siz de kendinize ii bakın.. beni yorumsuz bırakmayın.. Aeo..

8 Mayıs 2006 Pazartesi

bu sene erkenden doğdum :))

merhabalar.. yazmayalı bi haftadan çok olmuş.. ee artık bişiler yazmanın vaktidir..
bütün günlerimi tek tek hatırlayamıyorum.. sadece belli başlı olayları yazim bari.. pazartesi evdeydim.. tam hatırlamıyorum ama ödevlerle falan uğraşmışımdır büyük ihtimal.. salı günü okula gittim.. up dersi için, ders bitince çıktım eve geldim.. çarşamba günü okula gitmedim sanırım.. ödevlerle uğraşmayı yeğledim.. perşembe günü okula gittim yapı uyg. dersi için.. hoca çizimlerime baktı.. artık schollere geçirebileceimi söyledi.. gerçi 2 hafta önceden söylemişti ya neyse..
cuma günü komik bi gündü :)) akşam lütfiye mesaj atmıştı, okula erken gelmemi, hocanın kendisinden istediği çatı maketini yapamadığını söyledi.. ben de erkenden çıktım, arkadaşıma yardımcı olucam ya.. bu arada yine akşam, bu sene össye hazırlanan üniversiteden arkadaşım müberra da bana doğum günümü kutlar nitelikte bi mesaj çekmişti, ben de yannışlıkla göndermiştir die kaale almadım :) neyse ben cuma günü beşiktaştan kabataşa doğru giderken lütfiye mesaj çekti, okulun karşısındaki pastanede olduunu söyledi.. çok erken gelmiş sıkılmış okulda, o yüsden orda oturuomuş.. ben de pastanenin yolunu tuttum..
bi de baktım bizim merve şeker de orda.. şüphelenmedim desem yalan olur.. diorum bi kutlama bişi olcak heralde ama doum günüm fln da diil :) daha masaya doğru gelirken baktım aşaıda poşetler var :)) hiç bişi kaçmaz gözümden :p
neyse kızlar ölle kem küm ediolar fln.. ölle havadan sudan konuşuos..
tabi ben olayı çakınca dedimki ' akşam da mübü bana mesaj atmış doum günümü kutlamak için, ama dedim benim doum günüm diil kii' hehehe bunnar bölle bi şaşırdılar :))
hemen atladım yoksa bana doum günümü yapcaksınız fln :)) dayanamadıklar hediyelerimi verdiler.. çok duygulandım :)) sarılıp öptüm arkadaşlarımı.. arkadan da garson lütfiyeye işaret ediomuş pastayı getiriiim mi die :)) meer ayarlamışlar herşeyi...
garson pastayı getirdi, bi de bana ' sürprizz' dedi gitti :))
neyse kızlarla birlikte mumları üfledik..
ben tabi bi yandan doğum günümü unuttukları için kızıyorum, bi yandan da en azından yannış da olsa kutladıkları için teşekkür ediorum.. neyse sonra müberra geldi.. onu da ne zamandır göremioduk.. vesile oldu bu olay.. hasret giderdik, bu arada ona söylemedik doum günüm olmadığını :) aa bu arada bu olay neden kaynaklandı onu yazmadım.. kızlar ehliyetimi görmüşlerid.. ehliyette ön tarafta veriliş tarihi yazıo.. 05.04.2006 die.. bunnar da ne hikmetse doum günüm sanmışlar.. : )))
pastaneden çıktıktan sonra, lütfişle ben okula gittik up dersine.. her zamanki gibiydi.. dersten sonra eve geldim..
cumartesi günü evdeydik.. ödev fln uraştım durdum.. pazar günü dışarıya çıktık.. alışveriş fln yaptık..
pazartesi günü betülü de alıp serkan abimle direksiyon dersine çıktık.. ara sokaklarda çalıştık.. ama zormuş ara sokaklar.. tırstım açıkcası ama çok şükür bi terslik olmadı.. daha sonra dedim serkan abim bana bu kadar zaman ayırıo, bi yemek ısmarliim.. sahile indik, tabi yine ben sürdüm.. gittik yemeğimizi yedik, sohbet ettik, zevkliydi bence.. dönüşte yine ben sürdüm ama minibüs yoluna çıkmadan bıraktım.. henüz kendimi hazır hissetmiorum :pp
akşam bi yandan çizim yaptım bi yandan babamın da beğenerek izlediği dizi acı hayatı izledim.. güselmiş o da.. sora beyaz gelinciği izledim.. bittikten sonra tvye biraz daha baktım öyle de uykum geldi yattım..
işte böyle.. ne zamandır yazmıodum.. arayı kapattım inşallah.. Allah'a emanetsiniz..
bu arada resimlerle alakalı bişiler söyliim.. pastayı bütün çekmeyi unutunca, bu şekilde çekmek zorunda kaldım.. benim olduum fotoyu da betül çekti..komik çıkmışım ama olsun :)) arabayı sahile getirip parkettim ya onun verdii bi şımarıklı mı var acaba suratımda bilemiorum :pp