6 Şubat 2007 Salı

kayıt yeniliyorum, aynı zamanda kafayı yiyorum..

kısa tatilim, dün harçların yatırılmasıyla son bulmuş durumda.. aslında hemen yarın dersler başlamiicak tabiki, ama derslerimi seçicem, okula gel git yapacağım için bu haftayı pek saymıyorum..
geçen hafta bakalım neler yapmışım... hafta sonumdan bahsedeyim birazcık.. ev gezmelerinde bulundum :)
cumartesi günü kuzenim Büşra ile birlikte Erkan abimin eşi Tümay ablaya misafirliğe gittik.. saolsun bizi çok güzel ağırladı.. sofrada oturup bi yandan bişiler yedik, bi yandan da sohbet ettik.. imge abla (süleyman abimin eşi) da gelip bize katıldı.. öğleden sonra 2,5-3 gibiydi gittik, sanırım aşağı yukarı saat 7 idi oradan ayrıldığımızda..
ordan çıktıktan sonra dedemlere gittik.. dedemin guatrı vardı, uzun zamandır haplarla falan idare ediyordu fakat pek bi faydasını görmedi.. bundan dolayı atom tedavisi denen tedaviye başladı.. bu tedavi de garip bişiimiş.. duyduum kadarıyla bi tane hap yutuomuşsun.. heralde bu hap radyoaktif bişi.. yanına kimsenin gitmesi, uzun süre durması tavsiye edilmiomuş hastanın.. çünkü etrafındaki insanlara zararı oluyormuş.. o yüzden dedemin yanında pek kalamadık.. 5 dakka oturup çıktık.. ordan sonra da zaten evime geldim..
pazar günü de daha önceden konuştuğumuz üzere Sema teyzeme Çavuşbaşına gittik.. aslında kar yağınca gidicektik, ama baktıkki teyzem oralarda yalnız kaldı :) kar yağmasa da gittik mecbure :p
Havva teyzemi de aldık yol üstünden.. oturduk, muhabbet ettik.. teyzem bize hemencecikk bir sofra kurdu.. (tatilim sofralarda geçti zaten, çok ihtiyacım varmış gibi :)) hemen fotoğrafını çektim tabi.. teysem foto çekmemi istemedi pek.. yok efendim daha güzel kurarmış da öylesine kurmuş sofrayı.. ama bence son derece güzeldi.. herşey içinn ellerine sağlık teysecim..
hava iyice kararınca artık kalkmanın vaktidir diyip ayaklandık.. aslında teyzemin sohbetini bırakıp gitmek zor geldi, ama neyse :) bundan sonra her haftasonu geliris dimi teyze :pp
işte haftasonum da böyle geçti gitti..

şimdi çilem başlamış durumda.. pazartesi günü harcımı yatırdım ki aslında bize duyurulan salı günü yatırılmaya başlanacağıydı.. meğer pazartesiden herkes yatırmaya başlamış.. saolsun bir arkadaşımdan öğrendim pazartesi yatırılmaya başlandığını ve öğleden sonra da bankada 1 saat kadar harç yatırmak için kuyruk bekledim..
ama dertler bu kadarla bitse iyi.. eve geldikten sonra internetten bu dönem alacağım dersleri seçmek için uğraştım durdum; ama nafile seçmek bir yana sayfayı açmaya bile imkan yoktu.. o kadar yavaş ki.. benim gibi sabırsız bir insan için çok zor bir durum.. akşama kadar uğraştım hiç bişey yapamayınca saat 3 buçukta kalkıp denemeye karar verdim.. ama yok yine aynı şeyler, o saatte bile yoğunluk vardı..
ve bugün sabahtan beri gidip gelip deniyorum.. ancak 2 adet ders seçebilmişim.. cuma gününe kadar bu böyle gidicek.. inşallah kafayı yemem.. yukarıda gördüğünüzde çilemin resmidir.. bu sayfadan derslerimi seçmeye çalışıyorum.. 2 gündür devamlı bunu görüyorum.. :(
farkındaysanız bembeyaz bir sayfa, çünkü hiç bişiy açılmıyor..
kendinize iyi bakın.. benden bu kadar şimdilik.. öperim sizi..

29 yorum:

Yelda Özyurt dedi ki...

Siz bu isleri internetten hallettiginize sukredin, bizim zamanimizda nerdeeee.... Memleketinden gelen zavalli ogrenciler, o kuyruklar, ellerinde koca koca bavullar, okuyunca bunlari hatirladim. Ama ogrencilik bambaskadir, asil hayat okuldan sonra basliyor, bugunlerin tadini cikar yani:))))

Adsız dedi ki...

kızım ALLAH yardım etsın sana ve senın gibi olanlara .geçi yanımdasın çok iyi biliyorum...
evet semuş ablacığım sağolsun neler yepmış o kısa zaman içerisinde .kızlarda olsaydı çok daha iyi olurdu.{{ebru serra gözümüz sizi çok aradı yani}}
semaya her gitiğim zaman dönerken kötü oluyorum sanki yanlız kalmış gibi .haftaya yine gidelim diyor ama sonradan unutuyoruz çünki anlatacak o kadar çok şeyi varki söhbetine doyum olmuyor.
herşey için çok teşekkürle ablaçuk

iremmm dedi ki...

merhaba kubis..
sofra muhtesem gorunuyo..seni serradan buldum.cok begendım yazilarini...arsivini debaktim,okudugum kadariyla aileye cok onem veriyosun,ne guzel bisi...bende bu arada guatr(tiroit)hastasiyim.bu atom tedavisi kimler icinmis acaba merak ettim...

Serra dedi ki...

ya ne kadar gicik bi durum. ben kaydoLma i$Lemini geneLde onceden beLirLediysem dersLeri haLLediorum en fazLa 10 dkda. Mimar Sinan`i kiniorum burdan. :) in$ duzeLir cnm ya.
sofraLar ho$ duruo, afieth baL $eker oLsun kuzenimm. annem de ne bicim Laf etmi$. hani sizi onemSemio da, foto cekiLirse ho$ bi$i yapabiLirim der gibi.. ;p $aka $aka :) yanniz ben taniamadim nereSi orasi, o masa ne, bi pc goruorum. Evi napti bu bizimkiLer? ehehe :)
operim kuzi$, duaLarin icin coook saoL. i$e yaradi gaLiba ;)

~Serra

---OPTiO--- dedi ki...

kübracim ..öncelikle...dedene cok cok gecmis olsun..guatr i cok iyi biliyorum...bi ton arastirma yaptilar bendede...kalp hastaligimin guatr dan geldigini falan sandilar...gerci guatr imda bilmem kac santimetrelik bi genisleme varmis falan filan..
neysee..dilerim dedecigin cabucak iyilesir...
sema teyzemin ellerine saglik.( benimde teyzem bi kere ) .cidden nefis görünüyo sofra...oyy oyy bi haftasonu benide alin ya :D :P

canim benim..keske okul günlerine geri dönebilsem...yanii ilerde o kayit günlerini vs öyle bi özliceksinki..keyfini cikart herseyin..sakin kafana takma..ahh ahh simdi kayit yenileme ders secimi vs olsa hayatimda daha ne isterdim..öperim canim kocaman...kocaman ama :))))

Kübra dedi ki...

..Yelda Aksu..
ya orası da öyle haklısınız ama işte ne bileyim.. şimdi diorum ki internetten değil gidip kağıtlara yazarak seçsek daha iyiydi.. tabii o da zor olurdu o zaman dediğiniz gibi kuyrukklarr olurdu uzun uzunn.. yine de hamdolsun tabii.. öpüyorum sizi..

..anacııımm..
Amin anne saolasın..
teyzemde gözlerimiz hep kızları arıyor evet :( evet kesinlikle katılıorum ablacıının sohbetine doyum olmii.. öperim şekerimm seni..

..iremmm..
İremcim hoşgeldin sayfama.. beğenmene sevindim.. bilio musun Serra benim teyzemin kızı oluyor..
Allah sana da şifalar versin inşallah.. verdiğim link inşallah faydalı olurr..

..Serraacımcım..
kına tabiii, hemi de esefle kına..
evet serracım anacıın bizi önemsemedi.. ama bak gördün dimi ben onu buralarda resil ettim :pp
sizin o üst salon güsel oldu pek bi sevimli.. o terasdaki yemek masası geli oraya.. sandalyeleriyle beraber.. ii oldu, hep böle kalsın :p
dualarımızın işe yaramış olduğuna sevindim, maşaallah sana..

..optio..
aa senin neyin varmışş.. geçmiş olsun canım.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim güzelim..
kızz sen burda olsan alırdık seni.. çok istiosan bi koşu seni alıp öyle geçeris teyseme.. ayy ne güsel olurdu kıs.. inşallah olur yaw..
hadi yaa demek çok ariicam.. herkes bunu dio.. ama beni sinir hastası etti bu ders seçme işi..
neyse napalım bu da böyle olcak demekkii..
ben de senii minicik minicikk öperim :D

karabiberimmmmmmmm dedi ki...

canım benim seni herhalde en iyi ben anlıyorum çünkü bende pazartesi gününden beri (hala daha devam ediyo) ders seçmeye çalışıyorum aynen oyle boş boş sayfalara bakıyorum çok sinir bozucu bişi her dönemin baslangıcında bi sinirlerimizi bozuyorlar bu arada dedene çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ayrıca bütün teyzeler aynı sanırım benim teyzemde genelde kurduğu sofralar için aynı şeyi soyler :) kocaman öptüm seni canım Allah kolaylık versin sanada banada :)

CeRkeS KıZı dedi ki...

işte olmak istediğim masa başı fotoları :) valla harika görünüyor buradan, teyzenin ellerine saglık..teyzeler hep böyledir zaten marifetli ve sıcacık :)
ahh ahh nerde bizim zamanımızda netten kayıt vs..ama haklısın cok sinir birşey bu..kuzenimin derslerini secmek için ugraşmıştık bir kere bir daha da gelme dedim zaten :P

bu arada ne okuyorsun kubişim sen :)

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim..bi süre buralarda olmicam..cok öpüyorum seni...kendine iyi bak ...yari adasimada tabii :)

Gamzeli dedi ki...

Hoşgeldim :)))

Sefalarımı getirip bırakıyorum ve sonra gidiyorum...

Pasha, Pachee and Me dedi ki...

kizim ne zaman yeniledin postu:) nese masalar harika...gozum caya takildi yazin az mi cay tukettim senle ehuehuhe :) anami oralarda yalniz birakmain:) kubi kis geldi artik laptopun omzunda otobusle bize supris yapar misin ki:)))))))) bu ara mimar sinani kiniorus...bolesine koklu bir uni sistemlerini nie yenilemioki...hih:) havamida atiiim bende bugun kaydolcam 2-3 dk mi alcak sanirim ehuehuehe ;p

Adsız dedi ki...

evet kübra cok güzel di pazar günümüz benide aldığınız icin teşekkürler sema hanımın muhabbeti nede doyum olmuyor ablacıma bakmayın becerir kendi becerikszim der ama döktürmüş :))hadi bana eyvallah teyyp kuduruyor kalk diye
ALLAH KOLAYLIK Versin

sakrep dedi ki...

kubish bak burda dedın hafta sonları benı buralarda yanlız bırakmıyacaksınız oleyyyyyyyyyy pazar gunlerım dolu dolu gececek ınsaallah ,ha burdakı foto bızım ev degılkı serra yoksa baska fotolardanmı gonderdı sana kubish kikikik neyse optum sızı bye.
not: bunuda eklıyemezsem yorum yazmıcam .

CeRkeS KıZı dedi ki...

bu arada dedene de acil şifalar diliyorum canımcım..Allah onları başımızdan eksik etmesin..inşallah güzel haberlerini de alırız en kısa zamanda..

Adsız dedi ki...

kubiş saat 02:33am benide uyku tutmadı ders seciyorum:(
iki tane sectim topu topu.canım sıkıldı aklıma hemen seninblog geldi:)
beyaz sayfanın resmini koymussun:)))keske sayın nulll'u da koysaydın:)..
opuyorum canım..

Kübra dedi ki...

..Karabiberim..
herkes de varmış bu korkunç olay.. Allah cümlemize sabır versin.. dedem için iyi dileklerine teşekkür ederim.. öptüm..

..Çerkes kızı..
Öznur ablacım optioyu alıcas bidahaki sefere teyseme giderken.. seni de bi koşu alırıs olur mu :)
iyi demişin kuzenine.. bi de sen mi kafayı yicen :)
Ablacım ben mimarlık bölümünde okuyorum.. çok öpüourm seni..

..Optio..
canım benim inşallah kötü bi urum söz konusu değildir ve kısa zaman da dönersin umarım..
Allah'a emanetsin..

..Gamzeli..
:) hoşgeldin gamzelim..
sefalar için teşekkür ederim :)
ben de gelicem sana en yakın zamanda görüşmek üzere..

Kübra dedi ki...

..Ebru..
sen uyu uyu kaç gün oldu ben yenileyeli.. evet ya yazın ne çay içioduk ölee.. yaz delisi olmuştuk :) bilmem kıs sürpris yapar mıım, bi düşiniim.. bi bakıosun kağıyı açıonn karşında yanakları kıpkırmızı olmuş bi kız görürsün :) hayde öptüm şekerim..

..Havva tyzm..
ne demek teyzecim her zaman alalım biz seni.. evet yaa sema teysem hep beceriksisim der.. pehh kimmiş beceriksizz sofrayı gördük :)
teşekkür ederim, cümlemize..

..Sakrep..
aneyy sen şimdi her pazar bizi mi bekliicen.. bakalım inşallah :)
teyse bu arada üstteki resim Erkan abimin evinden, alttaki senün evinden :)
hadi öperim senii..

..Çerkes kızı..
Teşekkür ederim çerkes güzeli..
dedem iyi hamdolsun.. zaten tedavinin de bir yan tesiri olmuyormuş.. bakalım inşallah tamamen düzelir de kurtulur..
kendine ii bak canım..

..eyiftül..
kıss sen buralara gelir miydin :)
null çok komikti yaa.. adımı null yazmışlardı resmen.. yazık ya koskoca okulun doru düsgün bi sistemi yok, acıom valla :)
sabah ii oluyo ben şimdi seçiomm sanki :) hadi öperim güselim..

Adsız dedi ki...

Mrb Kubi$ ben de seni ziyarete geldim :)hu huuuuu.. Yazılarından çok sıcak ve samimi olduğun anlaşılıyor.. Bu arada dedene acil şifa diliyorum.. Masaya da bittim yane, bende gelmek istiyorum bir dahaki ziyarete benide al, bu arada iki meleğimi de unutma ona göre he :D

Ah gülüm ahh ne çileler çektiğini anlatmışım, valla tatlım bunlar çile değil ileride bunları zevkle anacaksın. Sana derslerinde başarılar diliyorum. Allah yardımcın olsun.. Yine gelirim, öpüldün.. Muckssss..

CeRkeS KıZı dedi ki...

mimarlıkmı okuyorsun ühüüü hep okumak istediğim bölümdü..valla cok sevindim ya..neden bilmem ama kendi küçüklüğümü görüyorum sende :) nihahaha okadar yaşlandım artık..öperim canım

Adsız dedi ki...

Kubişim;
ne yazacağımı da bilmeden öyle geldim..Bi abla edasıyla gelip böyle kocaman sarılsam öpsem yanaklardan olur mu?Allahım huzurlu günler versin..

Adsız dedi ki...

hamile bir bayan olarak bu masaları uzaktan görmekle kalmak hiç hoşumaaa gitmediii ühüüüü :( herkesin elelrine sağlık. neyse bende bari akşam bişeyler döktüreyim... evet bir portakallı tart hiç te fena olmaz dimi. Söz sizin için de yerim heee... Okulun başlaması ve özellikle ders seçimi benimde pek sevmediğim işlerdi.. ama okul bitince insan okulu çok arıyor...

Adsız dedi ki...

hamile bir bayan olarak bu masaları uzaktan görmekle kalmak hiç hoşumaaa gitmediii ühüüüü :( herkesin elelrine sağlık. neyse bende bari akşam bişeyler döktüreyim... evet bir portakallı tart hiç te fena olmaz dimi. Söz sizin için de yerim heee... Okulun başlaması ve özellikle ders seçimi benimde pek sevmediğim işlerdi.. ama okul bitince insan okulu çok arıyor...

sakrep dedi ki...

Aaaaaaaaaaa benım kınde tek yemek masası gozukuyodu yaw ama h.sahadakı pc de bunu gordum allah allah yoksa evdekı pc mı kafayı yedı neyse optum bye

Kübra dedi ki...

..butterfly..
hoşgeldin kelebek hanım :)
teşekkür ederim o senin sıcaklığın, emin ol..
tamam ben zaten bi otobüs tutucam bu gidişle zaten.. önce burdan haber vericem teyzeme gidiom diye, siz hazırlancaksınız ben de otobüsle tek tek kapınıza dayanıcam :)
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. ben de öpyom senii.. tekrar beklerim...

..Çerkes kızı..
:) ayy çocukluğunu görüon demek.. sanki senin yaşın çok büyükmüş gibi.. gerçi senin yaşını bilio muyum ben :) ablacım yaşın kaç senin yaw..

..Vecihe..
Pınar ablacım hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin.. bu gün yazı yazıcaktın hanii, bakıom bakıom bişi yok..
neyse senin sarılman da yeter.. öperim güsel yanaklarından..

..Hülya..
ohh ohh.. bişiler yap ama sen de resimlerini ekle.. yiyemesek bile resimlere bakarıs :) tamam cnm ablacım bizim için de yee.. kendine ii bakk..

..Sakrep..
sema sultan doğrudur, bazen açılmayabiliyor resimler.. yemez pcin kafayı merak etme.. öptüm..

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

ooo afiyet olsuuun,Allah kolaylık versin canım benim.
Ben de kınıyorum buradan kızımı üzen net sayfasını.:(

Dedecin için,Allah'ım acil şifalar nasib etsin inş. :(

Adsız dedi ki...

ooo tubacım istediğin resim olsun ben hep yaparım diğer kızlar bilir... hatta öznurumun içi giderdi kızardı ban koyma yiyemiyorum içim gidiyo diye... en kısa zamana yapar koyarım resimleri

bujene dedi ki...

şu kayıt işleri ne gıcık değil mi, ben hatırlıyorum da saatlerce kuyruk beklerdik banka önünde... internet'ten yapardık biz de ders kaydını, ama hiç böyle sorun olmazdı.

bu arada sofra muhteşem görünüyor :) teyzenin ellerine sağlık, öylesine kurdum diyor ama bence harika ve de size afiyet bal şeker olsun ;)

sevgiler...

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim cok tesekkür ederim..bi ara anlatirim :))
ben döndüm...ve evet bi dahakine benide alin :D
hihihi...cok öptüm kübracim....

Kübra dedi ki...

..Hülya..
hülya ablacım.. tuba demişsin, ben kübraa :) zaten tuba ismiyle genelde karıştırılır.. bir de büşra ismiyle karıştırılır.. benziolar heralde birbirlerine :)
bekliorum güsel resimlerii..

..Bujene..
hoşgeldin bujenecim..
evet kayıt işleri çok gıcık, ama sonunda hallettim, kurtuldum dün itibariyle..bugün yine teyzemdeyis.. yine güzel resimler koyucam inşallah.. saolasın..

..optio..
kıss bugün gidiosss, gelcen mi???
ben de öptüm canım..

6 Şubat 2007 Salı

kayıt yeniliyorum, aynı zamanda kafayı yiyorum..

kısa tatilim, dün harçların yatırılmasıyla son bulmuş durumda.. aslında hemen yarın dersler başlamiicak tabiki, ama derslerimi seçicem, okula gel git yapacağım için bu haftayı pek saymıyorum..
geçen hafta bakalım neler yapmışım... hafta sonumdan bahsedeyim birazcık.. ev gezmelerinde bulundum :)
cumartesi günü kuzenim Büşra ile birlikte Erkan abimin eşi Tümay ablaya misafirliğe gittik.. saolsun bizi çok güzel ağırladı.. sofrada oturup bi yandan bişiler yedik, bi yandan da sohbet ettik.. imge abla (süleyman abimin eşi) da gelip bize katıldı.. öğleden sonra 2,5-3 gibiydi gittik, sanırım aşağı yukarı saat 7 idi oradan ayrıldığımızda..
ordan çıktıktan sonra dedemlere gittik.. dedemin guatrı vardı, uzun zamandır haplarla falan idare ediyordu fakat pek bi faydasını görmedi.. bundan dolayı atom tedavisi denen tedaviye başladı.. bu tedavi de garip bişiimiş.. duyduum kadarıyla bi tane hap yutuomuşsun.. heralde bu hap radyoaktif bişi.. yanına kimsenin gitmesi, uzun süre durması tavsiye edilmiomuş hastanın.. çünkü etrafındaki insanlara zararı oluyormuş.. o yüzden dedemin yanında pek kalamadık.. 5 dakka oturup çıktık.. ordan sonra da zaten evime geldim..
pazar günü de daha önceden konuştuğumuz üzere Sema teyzeme Çavuşbaşına gittik.. aslında kar yağınca gidicektik, ama baktıkki teyzem oralarda yalnız kaldı :) kar yağmasa da gittik mecbure :p
Havva teyzemi de aldık yol üstünden.. oturduk, muhabbet ettik.. teyzem bize hemencecikk bir sofra kurdu.. (tatilim sofralarda geçti zaten, çok ihtiyacım varmış gibi :)) hemen fotoğrafını çektim tabi.. teysem foto çekmemi istemedi pek.. yok efendim daha güzel kurarmış da öylesine kurmuş sofrayı.. ama bence son derece güzeldi.. herşey içinn ellerine sağlık teysecim..
hava iyice kararınca artık kalkmanın vaktidir diyip ayaklandık.. aslında teyzemin sohbetini bırakıp gitmek zor geldi, ama neyse :) bundan sonra her haftasonu geliris dimi teyze :pp
işte haftasonum da böyle geçti gitti..

şimdi çilem başlamış durumda.. pazartesi günü harcımı yatırdım ki aslında bize duyurulan salı günü yatırılmaya başlanacağıydı.. meğer pazartesiden herkes yatırmaya başlamış.. saolsun bir arkadaşımdan öğrendim pazartesi yatırılmaya başlandığını ve öğleden sonra da bankada 1 saat kadar harç yatırmak için kuyruk bekledim..
ama dertler bu kadarla bitse iyi.. eve geldikten sonra internetten bu dönem alacağım dersleri seçmek için uğraştım durdum; ama nafile seçmek bir yana sayfayı açmaya bile imkan yoktu.. o kadar yavaş ki.. benim gibi sabırsız bir insan için çok zor bir durum.. akşama kadar uğraştım hiç bişey yapamayınca saat 3 buçukta kalkıp denemeye karar verdim.. ama yok yine aynı şeyler, o saatte bile yoğunluk vardı..
ve bugün sabahtan beri gidip gelip deniyorum.. ancak 2 adet ders seçebilmişim.. cuma gününe kadar bu böyle gidicek.. inşallah kafayı yemem.. yukarıda gördüğünüzde çilemin resmidir.. bu sayfadan derslerimi seçmeye çalışıyorum.. 2 gündür devamlı bunu görüyorum.. :(
farkındaysanız bembeyaz bir sayfa, çünkü hiç bişiy açılmıyor..
kendinize iyi bakın.. benden bu kadar şimdilik.. öperim sizi..

29 yorum:

Yelda Özyurt dedi ki...

Siz bu isleri internetten hallettiginize sukredin, bizim zamanimizda nerdeeee.... Memleketinden gelen zavalli ogrenciler, o kuyruklar, ellerinde koca koca bavullar, okuyunca bunlari hatirladim. Ama ogrencilik bambaskadir, asil hayat okuldan sonra basliyor, bugunlerin tadini cikar yani:))))

Adsız dedi ki...

kızım ALLAH yardım etsın sana ve senın gibi olanlara .geçi yanımdasın çok iyi biliyorum...
evet semuş ablacığım sağolsun neler yepmış o kısa zaman içerisinde .kızlarda olsaydı çok daha iyi olurdu.{{ebru serra gözümüz sizi çok aradı yani}}
semaya her gitiğim zaman dönerken kötü oluyorum sanki yanlız kalmış gibi .haftaya yine gidelim diyor ama sonradan unutuyoruz çünki anlatacak o kadar çok şeyi varki söhbetine doyum olmuyor.
herşey için çok teşekkürle ablaçuk

iremmm dedi ki...

merhaba kubis..
sofra muhtesem gorunuyo..seni serradan buldum.cok begendım yazilarini...arsivini debaktim,okudugum kadariyla aileye cok onem veriyosun,ne guzel bisi...bende bu arada guatr(tiroit)hastasiyim.bu atom tedavisi kimler icinmis acaba merak ettim...

Serra dedi ki...

ya ne kadar gicik bi durum. ben kaydoLma i$Lemini geneLde onceden beLirLediysem dersLeri haLLediorum en fazLa 10 dkda. Mimar Sinan`i kiniorum burdan. :) in$ duzeLir cnm ya.
sofraLar ho$ duruo, afieth baL $eker oLsun kuzenimm. annem de ne bicim Laf etmi$. hani sizi onemSemio da, foto cekiLirse ho$ bi$i yapabiLirim der gibi.. ;p $aka $aka :) yanniz ben taniamadim nereSi orasi, o masa ne, bi pc goruorum. Evi napti bu bizimkiLer? ehehe :)
operim kuzi$, duaLarin icin coook saoL. i$e yaradi gaLiba ;)

~Serra

---OPTiO--- dedi ki...

kübracim ..öncelikle...dedene cok cok gecmis olsun..guatr i cok iyi biliyorum...bi ton arastirma yaptilar bendede...kalp hastaligimin guatr dan geldigini falan sandilar...gerci guatr imda bilmem kac santimetrelik bi genisleme varmis falan filan..
neysee..dilerim dedecigin cabucak iyilesir...
sema teyzemin ellerine saglik.( benimde teyzem bi kere ) .cidden nefis görünüyo sofra...oyy oyy bi haftasonu benide alin ya :D :P

canim benim..keske okul günlerine geri dönebilsem...yanii ilerde o kayit günlerini vs öyle bi özliceksinki..keyfini cikart herseyin..sakin kafana takma..ahh ahh simdi kayit yenileme ders secimi vs olsa hayatimda daha ne isterdim..öperim canim kocaman...kocaman ama :))))

Kübra dedi ki...

..Yelda Aksu..
ya orası da öyle haklısınız ama işte ne bileyim.. şimdi diorum ki internetten değil gidip kağıtlara yazarak seçsek daha iyiydi.. tabii o da zor olurdu o zaman dediğiniz gibi kuyrukklarr olurdu uzun uzunn.. yine de hamdolsun tabii.. öpüyorum sizi..

..anacııımm..
Amin anne saolasın..
teyzemde gözlerimiz hep kızları arıyor evet :( evet kesinlikle katılıorum ablacıının sohbetine doyum olmii.. öperim şekerimm seni..

..iremmm..
İremcim hoşgeldin sayfama.. beğenmene sevindim.. bilio musun Serra benim teyzemin kızı oluyor..
Allah sana da şifalar versin inşallah.. verdiğim link inşallah faydalı olurr..

..Serraacımcım..
kına tabiii, hemi de esefle kına..
evet serracım anacıın bizi önemsemedi.. ama bak gördün dimi ben onu buralarda resil ettim :pp
sizin o üst salon güsel oldu pek bi sevimli.. o terasdaki yemek masası geli oraya.. sandalyeleriyle beraber.. ii oldu, hep böle kalsın :p
dualarımızın işe yaramış olduğuna sevindim, maşaallah sana..

..optio..
aa senin neyin varmışş.. geçmiş olsun canım.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim güzelim..
kızz sen burda olsan alırdık seni.. çok istiosan bi koşu seni alıp öyle geçeris teyseme.. ayy ne güsel olurdu kıs.. inşallah olur yaw..
hadi yaa demek çok ariicam.. herkes bunu dio.. ama beni sinir hastası etti bu ders seçme işi..
neyse napalım bu da böyle olcak demekkii..
ben de senii minicik minicikk öperim :D

karabiberimmmmmmmm dedi ki...

canım benim seni herhalde en iyi ben anlıyorum çünkü bende pazartesi gününden beri (hala daha devam ediyo) ders seçmeye çalışıyorum aynen oyle boş boş sayfalara bakıyorum çok sinir bozucu bişi her dönemin baslangıcında bi sinirlerimizi bozuyorlar bu arada dedene çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ayrıca bütün teyzeler aynı sanırım benim teyzemde genelde kurduğu sofralar için aynı şeyi soyler :) kocaman öptüm seni canım Allah kolaylık versin sanada banada :)

CeRkeS KıZı dedi ki...

işte olmak istediğim masa başı fotoları :) valla harika görünüyor buradan, teyzenin ellerine saglık..teyzeler hep böyledir zaten marifetli ve sıcacık :)
ahh ahh nerde bizim zamanımızda netten kayıt vs..ama haklısın cok sinir birşey bu..kuzenimin derslerini secmek için ugraşmıştık bir kere bir daha da gelme dedim zaten :P

bu arada ne okuyorsun kubişim sen :)

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim..bi süre buralarda olmicam..cok öpüyorum seni...kendine iyi bak ...yari adasimada tabii :)

Gamzeli dedi ki...

Hoşgeldim :)))

Sefalarımı getirip bırakıyorum ve sonra gidiyorum...

Pasha, Pachee and Me dedi ki...

kizim ne zaman yeniledin postu:) nese masalar harika...gozum caya takildi yazin az mi cay tukettim senle ehuehuhe :) anami oralarda yalniz birakmain:) kubi kis geldi artik laptopun omzunda otobusle bize supris yapar misin ki:)))))))) bu ara mimar sinani kiniorus...bolesine koklu bir uni sistemlerini nie yenilemioki...hih:) havamida atiiim bende bugun kaydolcam 2-3 dk mi alcak sanirim ehuehuehe ;p

Adsız dedi ki...

evet kübra cok güzel di pazar günümüz benide aldığınız icin teşekkürler sema hanımın muhabbeti nede doyum olmuyor ablacıma bakmayın becerir kendi becerikszim der ama döktürmüş :))hadi bana eyvallah teyyp kuduruyor kalk diye
ALLAH KOLAYLIK Versin

sakrep dedi ki...

kubish bak burda dedın hafta sonları benı buralarda yanlız bırakmıyacaksınız oleyyyyyyyyyy pazar gunlerım dolu dolu gececek ınsaallah ,ha burdakı foto bızım ev degılkı serra yoksa baska fotolardanmı gonderdı sana kubish kikikik neyse optum sızı bye.
not: bunuda eklıyemezsem yorum yazmıcam .

CeRkeS KıZı dedi ki...

bu arada dedene de acil şifalar diliyorum canımcım..Allah onları başımızdan eksik etmesin..inşallah güzel haberlerini de alırız en kısa zamanda..

Adsız dedi ki...

kubiş saat 02:33am benide uyku tutmadı ders seciyorum:(
iki tane sectim topu topu.canım sıkıldı aklıma hemen seninblog geldi:)
beyaz sayfanın resmini koymussun:)))keske sayın nulll'u da koysaydın:)..
opuyorum canım..

Kübra dedi ki...

..Karabiberim..
herkes de varmış bu korkunç olay.. Allah cümlemize sabır versin.. dedem için iyi dileklerine teşekkür ederim.. öptüm..

..Çerkes kızı..
Öznur ablacım optioyu alıcas bidahaki sefere teyseme giderken.. seni de bi koşu alırıs olur mu :)
iyi demişin kuzenine.. bi de sen mi kafayı yicen :)
Ablacım ben mimarlık bölümünde okuyorum.. çok öpüourm seni..

..Optio..
canım benim inşallah kötü bi urum söz konusu değildir ve kısa zaman da dönersin umarım..
Allah'a emanetsin..

..Gamzeli..
:) hoşgeldin gamzelim..
sefalar için teşekkür ederim :)
ben de gelicem sana en yakın zamanda görüşmek üzere..

Kübra dedi ki...

..Ebru..
sen uyu uyu kaç gün oldu ben yenileyeli.. evet ya yazın ne çay içioduk ölee.. yaz delisi olmuştuk :) bilmem kıs sürpris yapar mıım, bi düşiniim.. bi bakıosun kağıyı açıonn karşında yanakları kıpkırmızı olmuş bi kız görürsün :) hayde öptüm şekerim..

..Havva tyzm..
ne demek teyzecim her zaman alalım biz seni.. evet yaa sema teysem hep beceriksisim der.. pehh kimmiş beceriksizz sofrayı gördük :)
teşekkür ederim, cümlemize..

..Sakrep..
aneyy sen şimdi her pazar bizi mi bekliicen.. bakalım inşallah :)
teyse bu arada üstteki resim Erkan abimin evinden, alttaki senün evinden :)
hadi öperim senii..

..Çerkes kızı..
Teşekkür ederim çerkes güzeli..
dedem iyi hamdolsun.. zaten tedavinin de bir yan tesiri olmuyormuş.. bakalım inşallah tamamen düzelir de kurtulur..
kendine ii bak canım..

..eyiftül..
kıss sen buralara gelir miydin :)
null çok komikti yaa.. adımı null yazmışlardı resmen.. yazık ya koskoca okulun doru düsgün bi sistemi yok, acıom valla :)
sabah ii oluyo ben şimdi seçiomm sanki :) hadi öperim güselim..

Adsız dedi ki...

Mrb Kubi$ ben de seni ziyarete geldim :)hu huuuuu.. Yazılarından çok sıcak ve samimi olduğun anlaşılıyor.. Bu arada dedene acil şifa diliyorum.. Masaya da bittim yane, bende gelmek istiyorum bir dahaki ziyarete benide al, bu arada iki meleğimi de unutma ona göre he :D

Ah gülüm ahh ne çileler çektiğini anlatmışım, valla tatlım bunlar çile değil ileride bunları zevkle anacaksın. Sana derslerinde başarılar diliyorum. Allah yardımcın olsun.. Yine gelirim, öpüldün.. Muckssss..

CeRkeS KıZı dedi ki...

mimarlıkmı okuyorsun ühüüü hep okumak istediğim bölümdü..valla cok sevindim ya..neden bilmem ama kendi küçüklüğümü görüyorum sende :) nihahaha okadar yaşlandım artık..öperim canım

Adsız dedi ki...

Kubişim;
ne yazacağımı da bilmeden öyle geldim..Bi abla edasıyla gelip böyle kocaman sarılsam öpsem yanaklardan olur mu?Allahım huzurlu günler versin..

Adsız dedi ki...

hamile bir bayan olarak bu masaları uzaktan görmekle kalmak hiç hoşumaaa gitmediii ühüüüü :( herkesin elelrine sağlık. neyse bende bari akşam bişeyler döktüreyim... evet bir portakallı tart hiç te fena olmaz dimi. Söz sizin için de yerim heee... Okulun başlaması ve özellikle ders seçimi benimde pek sevmediğim işlerdi.. ama okul bitince insan okulu çok arıyor...

Adsız dedi ki...

hamile bir bayan olarak bu masaları uzaktan görmekle kalmak hiç hoşumaaa gitmediii ühüüüü :( herkesin elelrine sağlık. neyse bende bari akşam bişeyler döktüreyim... evet bir portakallı tart hiç te fena olmaz dimi. Söz sizin için de yerim heee... Okulun başlaması ve özellikle ders seçimi benimde pek sevmediğim işlerdi.. ama okul bitince insan okulu çok arıyor...

sakrep dedi ki...

Aaaaaaaaaaa benım kınde tek yemek masası gozukuyodu yaw ama h.sahadakı pc de bunu gordum allah allah yoksa evdekı pc mı kafayı yedı neyse optum bye

Kübra dedi ki...

..butterfly..
hoşgeldin kelebek hanım :)
teşekkür ederim o senin sıcaklığın, emin ol..
tamam ben zaten bi otobüs tutucam bu gidişle zaten.. önce burdan haber vericem teyzeme gidiom diye, siz hazırlancaksınız ben de otobüsle tek tek kapınıza dayanıcam :)
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. ben de öpyom senii.. tekrar beklerim...

..Çerkes kızı..
:) ayy çocukluğunu görüon demek.. sanki senin yaşın çok büyükmüş gibi.. gerçi senin yaşını bilio muyum ben :) ablacım yaşın kaç senin yaw..

..Vecihe..
Pınar ablacım hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin.. bu gün yazı yazıcaktın hanii, bakıom bakıom bişi yok..
neyse senin sarılman da yeter.. öperim güsel yanaklarından..

..Hülya..
ohh ohh.. bişiler yap ama sen de resimlerini ekle.. yiyemesek bile resimlere bakarıs :) tamam cnm ablacım bizim için de yee.. kendine ii bakk..

..Sakrep..
sema sultan doğrudur, bazen açılmayabiliyor resimler.. yemez pcin kafayı merak etme.. öptüm..

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

ooo afiyet olsuuun,Allah kolaylık versin canım benim.
Ben de kınıyorum buradan kızımı üzen net sayfasını.:(

Dedecin için,Allah'ım acil şifalar nasib etsin inş. :(

Adsız dedi ki...

ooo tubacım istediğin resim olsun ben hep yaparım diğer kızlar bilir... hatta öznurumun içi giderdi kızardı ban koyma yiyemiyorum içim gidiyo diye... en kısa zamana yapar koyarım resimleri

bujene dedi ki...

şu kayıt işleri ne gıcık değil mi, ben hatırlıyorum da saatlerce kuyruk beklerdik banka önünde... internet'ten yapardık biz de ders kaydını, ama hiç böyle sorun olmazdı.

bu arada sofra muhteşem görünüyor :) teyzenin ellerine sağlık, öylesine kurdum diyor ama bence harika ve de size afiyet bal şeker olsun ;)

sevgiler...

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim cok tesekkür ederim..bi ara anlatirim :))
ben döndüm...ve evet bi dahakine benide alin :D
hihihi...cok öptüm kübracim....

Kübra dedi ki...

..Hülya..
hülya ablacım.. tuba demişsin, ben kübraa :) zaten tuba ismiyle genelde karıştırılır.. bir de büşra ismiyle karıştırılır.. benziolar heralde birbirlerine :)
bekliorum güsel resimlerii..

..Bujene..
hoşgeldin bujenecim..
evet kayıt işleri çok gıcık, ama sonunda hallettim, kurtuldum dün itibariyle..bugün yine teyzemdeyis.. yine güzel resimler koyucam inşallah.. saolasın..

..optio..
kıss bugün gidiosss, gelcen mi???
ben de öptüm canım..