1 Şubat 2007 Perşembe

okulum bitti ve 4 gün sonra başlıyor.. ne güzell :(

merhabalarr..
yine boşlamışım blogumu.. birsürü de uyarı almışım zaten.. ama ne yazıcam bilmiorum ki..
geçtiğimiz günlerde bütünleme sınavlarımla uğraştım durdum.. aslında okul tatile girdi; ama ne yazıkki benim bütünlemelerimden dolayı tatil yapamadım bile.. bundan sonrada 3-4 günlük bir tatil var çünkü pazartesi günü kayıt yenileme başlıyor.. onla uğraşıcam yani..
sınav günü yaşadığım maceralarımı anlatayımm.. geçtiğimiz cuma günü sınavımız 9 buçukta diye erkenden yollara düştüm.. o gün de deniz bir dalgalı bir dalgalı sormayın gitsin.. deniz otobüsleri çalışmadı tabi.. ben de napıcam ne edicem diye düşünürken deniz otobüsü iskelesinin önünde dizilmiş olan sarı dolmuşları gördüm.. kabataşa gittiklerini duyunca da hemen atladım içine.. dolmuş dolunca şoför bey bindi ve bize aynen şu cümleyi söyledi "şimdiden söyliim, kişi başı 10 milyon, sonradan birşey demeyin".. ben tabi ufak çapta bir şok yaşadım, ama mecburdum ve parayı verdim... o gün de yanımda fazla para yok, cüzdanımda olan tek banknotu, 10 milyonu verdim :) ki normalde bu dolmuşlar beşiktaşa 4,5 milyona gidiyorlar ve kabataşla beşiktaş arası yürüyerek 15-20 dakika.. her zamanki gibi 4,5 milyon alsalar nolucaktı acaba çok merak ettim.. yani helalinden kazanmak varken, haksız yere fazladan almak niye acaba?? deniz yolu iptal olunca zaten herkes karadan gidicek, fazla almak niye?? ben bunları düşünürken, trafikte ağır aksak ilerledik bir yandann.. yollar kalabalık olsa da sınavıma yetiştim çok şükür..


başka bir maceramız ise şöyle; pazartesi sınav var diye erkenden çıktık yine, ama meğer asistan bize yanlış söylemiş.. sınav başka bir güneymiş.. biz de fırsattan istifade merveyle birlikte istiklal caddesine çıktık.. cadde o kadar boş ve buna bağlı olarak o kadar güzeldi kii bayıldımm.. hattta ara sokaklara daldık ve ara sokaklardan birinden tepebaşı denilen yere çıkmış olduk.. pera palası, pera müzesini görmüş olduk ilk kez.. ordan sora tekrar istiklale çıkıp kuledibine indik.. hazır oraya indik galata kulesini de şöyle bir görelim dedik.. ama yukarı çıkmadık.. sadece çevresinde dolandık.. sonra daa okula döndük.. bu arada çarşamba da son sınavımı verdim.. inşallah bütün sınavlarımdan geçer de kurtulurum hepsinden..

çok azıcık bir tatilim var bu arada.. çarşamba son sınavımı oldum, pazartesi kayıtlar yenilenmeye başliicak.. topu topu 4 gün :(( napalım artık bu sefer de böyle olsun dimi?
çarşamba günü okuldan geldikten sonra, amcamın kızı büşraya önceden söz verdiiğim üzere beni çağırdı kalmaya.. okuldan geç gelmiş olmama rağmen yine de gittim.. gezmeyi çok seviyorum ben sanırım.. hatta annemin benim için dediği o "köpeklik" durumumu da artık kabullendim.. :)
amcamlar çok güzel ağırladılar beni sağolsunlar.. bir akşam kalıp evime döndüm..
bugün de dayımın eşi fatma yengemlerle ümraniyede carrefourdaydık.. gezindik durduk, sonra yorulduk..
ayy neyse resmen günlük tuttum.. az daha "sevgili günlük" diye başliicakmışım :))
son bir şey daha yazayım.. deniz feneri ile ilgilenenler çok olmuş sağolsunlar.. bu arada yazdım mı hatırlamıyorum, artık resmi bir gönüllü olmuş durumdayımm.. geçenlerde bir toplantıya çağırdılar bizi, derneği anlattılar.. gönüllüye çok ihtiyaçları varmış.. eğer siz de gönüllü olmak istiyorsanız, internet üzerinden gönüllü olabilirsiniz.. buraya tıklayıp, karşınıza çıkan formu doldurduğunuzda mutlaka size ulaşırlar.. toplantıda internetten başvuran birsürü insan vardı.. dilerseniz siz de katılırsınız.. güzel şeyler oluyor en azından görmüş olursunuz.. aslında elimde bir tane video vardı , ama formatı garip.. o yüzden paylaşamıyorum sizinle..
benden şimdilik bu kadar.. kendinizee çok iyi bakın..

15 yorum:

CeRkeS KıZı dedi ki...

oy kıyamam sana :) geçmiş olsun bitmiş işte sınavlar..inşallah hepsinden gecer notları toplarsın..az tatil öz tatil demişler :)
istanbula her baktıgında başka birşey görüyor insan..harika bir şehir ama yaşamak ne zor ..ve sen ne kadar iyi niyetlisin :)

bu kedicik yoksa okul kantininde mi :) öyleyse işini biliyor :P

sakrep dedi ki...

heheh hayatım hanı bana gelecektın ask olsun kar yagmayınca benınmgıbı garıbı bu allahın dagında unutuyosun ha ole olsun :( ha unutmadan sınavlarını verırsın ınsaallah yoksa yaza ole problem kalmasın dımı bak serraya sınavı olunca butun turkıyeye haber verıyo dua edın dıye sen neden soylemıyosun bıdaha olmasın tamammı?
opuyo senı tayzosun

Adsız dedi ki...

merhabalar ..
şöyle gelip hemşerime bir iadeyi ziyarette bulunayım dedim..
Sayfan çok hoş özellikle resimlerle süslemen ayrı güzlelik katmış...

bu yazını okurken okul yıllarıma gittim ooooof yaa eskimişiz .. öznur sen sakın duyma bu lafımı.. sana başarılar diliyorum kubiş.. zor ama güzel yıllar sonradan çok arayacaksın valla.

Kübra dedi ki...

..Çerkes kızı..
teşekkür ederimm cnm.. inşallah dediğin gibi geçer notlar alırım hepüsünden.. istanbulun bilmediğim ne güzellikleri var kimbilir..
kedicik okul kantinin de evet.. zaten biziö okulda kediler sayı bakımından öğrencilerle yarışır nicelikteler :)) her yerden bi kedi fırlıyor.. hatta bi gün hoca dersi anlatırken bi yerden kedi miuyavlıyordu.. tabi kimse hocayı dinleyemez oldu.. sora hoca sinirlendi attırdı kediyi dışarı :D
neyse uzatmiim.. öpüom canım..

..Sakrep..
teyse inşallah tatilim gelmeden gelicez sana.. hafta sonu olabilir mesela.. bakalım artık kısmet.. inşallah geçerim hepsinden.. tamm bi dahaki sefere haber veririm sınav için :)

..Hülya..
hoşgeldin sefalar getirdin sayfama hemşerim.. sayfamı beğenmene çok memnun oldum..
bu arada yakamoz sensin dimi??? ben o sitene de girdim, ama yorum yazmak nasip olmadı.. gelicem oraya yine.. öpüorum :)

Adsız dedi ki...

:) dolmuş şöförüne sinir olduk sabah sabah ne fırsatçı insanlar var yahu :(

bu arada deniz feneri gönüllüsü olunca ne gii işler yapıorsun? Bi de ille de istanbulda olmak şart mı diğer illerde de faaliyetleri oluyor mu? Öperim İnşaallah sınavları verirsin

Kübra dedi ki...

..Fz..
evet fırsatçı insanlar işte n'olcak :/
şimdi canım şöyle oluyor..
biz oraya gittiğimizde elimize bir kağıt verdiler.. yapılcabilcek işleri sıralamışlar.. biz yapabilceğimiz şeyleri işaretledik..
mesela ne var.. biglsayar başında girdi, çıktı hesabı yapılıyor, mesela yoksulların evlerine yemek dağıtımı yapılıyor veya yardım için başvuran bir ailenin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığını öğrenmek için onları ziyaret ediyorsun, ona da sosyal incelem mi ne diyorlar..
mesela benim kuzenim bir kere gitmişti ofiste oturup gelen yoksul mektuplarını okuyup, onların değerlendirmesini yapmıştı.. ne ihtiyacı var kimdir nedir onları yazmıştı..
bu arada istanbul dışında izmirde ve ankarada varmış şubeleri..
ayrıca yanılmıyorsam erzurumda temsilciliği varmış..
öpüom cnm, inşallah faydalı olabilmişimdir :D

Adsız dedi ki...

yok canım yakamoz cadı arkadaşım hale... ben hülya namıdeğer laz cadısı :) he heee yani mannana adlı bloğun sahibesi ...hani sabah bloğuna gelip yazı yazdığın şu trabzonluuu.. ne güzelde tanıtırım kendimi he heee

Kübra dedi ki...

..Hülya..
ayy tamam doğru doğruu.. mannananın sahibesi olduğunu biliyorum.. demek haleyle karıştırdım senii.. neyse canım, nolcakk ha sen ha senin arkadaşın :p öptüm laz kızı..

Adsız dedi ki...

hadi ya tüh heveslenmiştim niğdede yokmuş..:(

Adsız dedi ki...

Hırrrrrrrr!!!Ne ayıp yahu 4,5 olana 10 istemek!Ağzımdan kötü bişi çıkıo siz duymayın emi :Pp bayramda da benim başıma geldi taksici resmen üç kat ücret talep etti bayram die 6 milyona varıyor aslında her zaman diyorum ki neden bunu kendinde hak olarak gördün?Bayram günü amme hizmetine mecbur muyum ben diyor bende dedim ki değilsin yapma o zaman çalışma neyseki ne onun dediğini verdim ne normal ücreti on milyonu çarptım yüzüne resmen üstüne de şikayet edeceğimi belirttim indim!Bir sonraki gidişimde de şikayetçi oldum.Umarım cezasını almıştır.Duraktakiler keşke hiç ödemeseydin dedi..benimde çenem düştü dimi :D Öptüm kojaman kojaman

Serra dedi ki...

kubicim ben Sana dun yazmi$tim yorum ama gicik bLogger hata verdi, yazdigim yorum da yok oLdu. ;( ne zaman bitiCek bu sorunLar, sonu var mi acaba biLmek iStiorum :)
$imdi derSe gidicem, bugunku son dersime yani., bugun Cuma ya, super diiL mi. ay cok mutLuyum. :) Seni cok seviorum kuzi$im, o kedicik ne masum durmu$ oLe :p
10 ytL`Lik oLayi annatinCa sen gecennerde dumur oLmu$tum, somuruoLar ya duruma bak :)
Ben cebimde nakit doru duSgun hiC ta$imiorum, heraLde okuLa gidemez orda kaLirdim sanirim. Sen yine $ansLisin.. :)
opuorum cnm
Allah`a emanetsin.
evdekiLere seLamLar.

~Serra

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Ah bu Türk milleti,onun için adam olmuyoruz işte.
Fırsatçılar benim kızıma nasıl öyle adilik yaparlar.:(

Gez güzelim gez,orası dünyanın en güzel ama en bozulmuş şehri(olsun yine de güzel).Benim içinde gez olurmu? Benim tatlı hayırsever kızım. Deniz Feneri'ni ben de çok beğeniyorum.:))

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim...dört gün dört gündür dicektim ki..sadece iki günün kaldi yanilmiyosam..olsun iki gün iki gündür..dilerim sinav sonuclari cok cok iyi gelir...
dolmuscu amcalar ayip etmislerr...zaten her firsatta yapmiyolarmi bunu...
oo gez bakalim..istiklalin bos bi anini yakalamakta herkeze nasip olmaz..:))) bende istiyorum yaa..gerci her haliyle güzel..ben ordayken kalabaligi seviyorum ....off offf...cok özledim yine....canim benim..simdilik bu kadar yaziyorum..sonra yine gelip yazicam.-.kocaman öpüyprum....kendine iyi bak olur mu...

Kübra dedi ki...

..Fz..
üzülme cnm benim.. olsun senin düşünmen bile yeter :)

..Vecihe..
ablacımmm ohhhh çok iyi yapmışsın.. haketmişşş tabii..
biz de kuzu kuzu verdik parayı..
ben de öpüorum cnmm kojaman kojaman görüşürüss..

..Serra..
cnm demek hala problem oluyo bloggerda, bana hiçbişi rastlamıo sana neden oluokii acepp??
cnm benim ben de mutluyumm cuma olduğu için.. nedenn çünkü hatırla sevgili var hem de geçen haftaki bölümm.. inşallah bol bol zırliiicamm.. ayy bu seferde ağlicam die şartlarım kendimi ağlayamam..güler misin ağlar mısın :D öperim bitanecikkk kuzişim..

..Yağmur damlası..
ablacımmm yaa işte böyle yaptılar bana.. ama napıcaksın, boyun eğdik..
tamam ablacım bi de senin için geziiim.. sonra da annem beni eve almasın.. annem eve almayınca sana geliim mi :D

..Optio..
evet cnm azcık günüm olsa da önemli diil.. tatil tatildir..
dolmuşcu amcalar böyle işte napıcaksın...
istiklalin o halini ben de ilk kez gördüm.. hava da soğuktu, böyle bir hoşluk vardı.. sevdim ben :) bazen çok kalabalık oluyo, insanlar akın akın üzerime yürüyomuş gibi hissediyorum ben :p
cnm sen de kendine iyi bak.. öperimm..

Adsız dedi ki...

sendaha nerdesın ne fırsatcılar var turkıyede kotulerden allah korusun optum dumbulli.

1 Şubat 2007 Perşembe

okulum bitti ve 4 gün sonra başlıyor.. ne güzell :(

merhabalarr..
yine boşlamışım blogumu.. birsürü de uyarı almışım zaten.. ama ne yazıcam bilmiorum ki..
geçtiğimiz günlerde bütünleme sınavlarımla uğraştım durdum.. aslında okul tatile girdi; ama ne yazıkki benim bütünlemelerimden dolayı tatil yapamadım bile.. bundan sonrada 3-4 günlük bir tatil var çünkü pazartesi günü kayıt yenileme başlıyor.. onla uğraşıcam yani..
sınav günü yaşadığım maceralarımı anlatayımm.. geçtiğimiz cuma günü sınavımız 9 buçukta diye erkenden yollara düştüm.. o gün de deniz bir dalgalı bir dalgalı sormayın gitsin.. deniz otobüsleri çalışmadı tabi.. ben de napıcam ne edicem diye düşünürken deniz otobüsü iskelesinin önünde dizilmiş olan sarı dolmuşları gördüm.. kabataşa gittiklerini duyunca da hemen atladım içine.. dolmuş dolunca şoför bey bindi ve bize aynen şu cümleyi söyledi "şimdiden söyliim, kişi başı 10 milyon, sonradan birşey demeyin".. ben tabi ufak çapta bir şok yaşadım, ama mecburdum ve parayı verdim... o gün de yanımda fazla para yok, cüzdanımda olan tek banknotu, 10 milyonu verdim :) ki normalde bu dolmuşlar beşiktaşa 4,5 milyona gidiyorlar ve kabataşla beşiktaş arası yürüyerek 15-20 dakika.. her zamanki gibi 4,5 milyon alsalar nolucaktı acaba çok merak ettim.. yani helalinden kazanmak varken, haksız yere fazladan almak niye acaba?? deniz yolu iptal olunca zaten herkes karadan gidicek, fazla almak niye?? ben bunları düşünürken, trafikte ağır aksak ilerledik bir yandann.. yollar kalabalık olsa da sınavıma yetiştim çok şükür..


başka bir maceramız ise şöyle; pazartesi sınav var diye erkenden çıktık yine, ama meğer asistan bize yanlış söylemiş.. sınav başka bir güneymiş.. biz de fırsattan istifade merveyle birlikte istiklal caddesine çıktık.. cadde o kadar boş ve buna bağlı olarak o kadar güzeldi kii bayıldımm.. hattta ara sokaklara daldık ve ara sokaklardan birinden tepebaşı denilen yere çıkmış olduk.. pera palası, pera müzesini görmüş olduk ilk kez.. ordan sora tekrar istiklale çıkıp kuledibine indik.. hazır oraya indik galata kulesini de şöyle bir görelim dedik.. ama yukarı çıkmadık.. sadece çevresinde dolandık.. sonra daa okula döndük.. bu arada çarşamba da son sınavımı verdim.. inşallah bütün sınavlarımdan geçer de kurtulurum hepsinden..

çok azıcık bir tatilim var bu arada.. çarşamba son sınavımı oldum, pazartesi kayıtlar yenilenmeye başliicak.. topu topu 4 gün :(( napalım artık bu sefer de böyle olsun dimi?
çarşamba günü okuldan geldikten sonra, amcamın kızı büşraya önceden söz verdiiğim üzere beni çağırdı kalmaya.. okuldan geç gelmiş olmama rağmen yine de gittim.. gezmeyi çok seviyorum ben sanırım.. hatta annemin benim için dediği o "köpeklik" durumumu da artık kabullendim.. :)
amcamlar çok güzel ağırladılar beni sağolsunlar.. bir akşam kalıp evime döndüm..
bugün de dayımın eşi fatma yengemlerle ümraniyede carrefourdaydık.. gezindik durduk, sonra yorulduk..
ayy neyse resmen günlük tuttum.. az daha "sevgili günlük" diye başliicakmışım :))
son bir şey daha yazayım.. deniz feneri ile ilgilenenler çok olmuş sağolsunlar.. bu arada yazdım mı hatırlamıyorum, artık resmi bir gönüllü olmuş durumdayımm.. geçenlerde bir toplantıya çağırdılar bizi, derneği anlattılar.. gönüllüye çok ihtiyaçları varmış.. eğer siz de gönüllü olmak istiyorsanız, internet üzerinden gönüllü olabilirsiniz.. buraya tıklayıp, karşınıza çıkan formu doldurduğunuzda mutlaka size ulaşırlar.. toplantıda internetten başvuran birsürü insan vardı.. dilerseniz siz de katılırsınız.. güzel şeyler oluyor en azından görmüş olursunuz.. aslında elimde bir tane video vardı , ama formatı garip.. o yüzden paylaşamıyorum sizinle..
benden şimdilik bu kadar.. kendinizee çok iyi bakın..

15 yorum:

CeRkeS KıZı dedi ki...

oy kıyamam sana :) geçmiş olsun bitmiş işte sınavlar..inşallah hepsinden gecer notları toplarsın..az tatil öz tatil demişler :)
istanbula her baktıgında başka birşey görüyor insan..harika bir şehir ama yaşamak ne zor ..ve sen ne kadar iyi niyetlisin :)

bu kedicik yoksa okul kantininde mi :) öyleyse işini biliyor :P

sakrep dedi ki...

heheh hayatım hanı bana gelecektın ask olsun kar yagmayınca benınmgıbı garıbı bu allahın dagında unutuyosun ha ole olsun :( ha unutmadan sınavlarını verırsın ınsaallah yoksa yaza ole problem kalmasın dımı bak serraya sınavı olunca butun turkıyeye haber verıyo dua edın dıye sen neden soylemıyosun bıdaha olmasın tamammı?
opuyo senı tayzosun

Adsız dedi ki...

merhabalar ..
şöyle gelip hemşerime bir iadeyi ziyarette bulunayım dedim..
Sayfan çok hoş özellikle resimlerle süslemen ayrı güzlelik katmış...

bu yazını okurken okul yıllarıma gittim ooooof yaa eskimişiz .. öznur sen sakın duyma bu lafımı.. sana başarılar diliyorum kubiş.. zor ama güzel yıllar sonradan çok arayacaksın valla.

Kübra dedi ki...

..Çerkes kızı..
teşekkür ederimm cnm.. inşallah dediğin gibi geçer notlar alırım hepüsünden.. istanbulun bilmediğim ne güzellikleri var kimbilir..
kedicik okul kantinin de evet.. zaten biziö okulda kediler sayı bakımından öğrencilerle yarışır nicelikteler :)) her yerden bi kedi fırlıyor.. hatta bi gün hoca dersi anlatırken bi yerden kedi miuyavlıyordu.. tabi kimse hocayı dinleyemez oldu.. sora hoca sinirlendi attırdı kediyi dışarı :D
neyse uzatmiim.. öpüom canım..

..Sakrep..
teyse inşallah tatilim gelmeden gelicez sana.. hafta sonu olabilir mesela.. bakalım artık kısmet.. inşallah geçerim hepsinden.. tamm bi dahaki sefere haber veririm sınav için :)

..Hülya..
hoşgeldin sefalar getirdin sayfama hemşerim.. sayfamı beğenmene çok memnun oldum..
bu arada yakamoz sensin dimi??? ben o sitene de girdim, ama yorum yazmak nasip olmadı.. gelicem oraya yine.. öpüorum :)

Adsız dedi ki...

:) dolmuş şöförüne sinir olduk sabah sabah ne fırsatçı insanlar var yahu :(

bu arada deniz feneri gönüllüsü olunca ne gii işler yapıorsun? Bi de ille de istanbulda olmak şart mı diğer illerde de faaliyetleri oluyor mu? Öperim İnşaallah sınavları verirsin

Kübra dedi ki...

..Fz..
evet fırsatçı insanlar işte n'olcak :/
şimdi canım şöyle oluyor..
biz oraya gittiğimizde elimize bir kağıt verdiler.. yapılcabilcek işleri sıralamışlar.. biz yapabilceğimiz şeyleri işaretledik..
mesela ne var.. biglsayar başında girdi, çıktı hesabı yapılıyor, mesela yoksulların evlerine yemek dağıtımı yapılıyor veya yardım için başvuran bir ailenin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığını öğrenmek için onları ziyaret ediyorsun, ona da sosyal incelem mi ne diyorlar..
mesela benim kuzenim bir kere gitmişti ofiste oturup gelen yoksul mektuplarını okuyup, onların değerlendirmesini yapmıştı.. ne ihtiyacı var kimdir nedir onları yazmıştı..
bu arada istanbul dışında izmirde ve ankarada varmış şubeleri..
ayrıca yanılmıyorsam erzurumda temsilciliği varmış..
öpüom cnm, inşallah faydalı olabilmişimdir :D

Adsız dedi ki...

yok canım yakamoz cadı arkadaşım hale... ben hülya namıdeğer laz cadısı :) he heee yani mannana adlı bloğun sahibesi ...hani sabah bloğuna gelip yazı yazdığın şu trabzonluuu.. ne güzelde tanıtırım kendimi he heee

Kübra dedi ki...

..Hülya..
ayy tamam doğru doğruu.. mannananın sahibesi olduğunu biliyorum.. demek haleyle karıştırdım senii.. neyse canım, nolcakk ha sen ha senin arkadaşın :p öptüm laz kızı..

Adsız dedi ki...

hadi ya tüh heveslenmiştim niğdede yokmuş..:(

Adsız dedi ki...

Hırrrrrrrr!!!Ne ayıp yahu 4,5 olana 10 istemek!Ağzımdan kötü bişi çıkıo siz duymayın emi :Pp bayramda da benim başıma geldi taksici resmen üç kat ücret talep etti bayram die 6 milyona varıyor aslında her zaman diyorum ki neden bunu kendinde hak olarak gördün?Bayram günü amme hizmetine mecbur muyum ben diyor bende dedim ki değilsin yapma o zaman çalışma neyseki ne onun dediğini verdim ne normal ücreti on milyonu çarptım yüzüne resmen üstüne de şikayet edeceğimi belirttim indim!Bir sonraki gidişimde de şikayetçi oldum.Umarım cezasını almıştır.Duraktakiler keşke hiç ödemeseydin dedi..benimde çenem düştü dimi :D Öptüm kojaman kojaman

Serra dedi ki...

kubicim ben Sana dun yazmi$tim yorum ama gicik bLogger hata verdi, yazdigim yorum da yok oLdu. ;( ne zaman bitiCek bu sorunLar, sonu var mi acaba biLmek iStiorum :)
$imdi derSe gidicem, bugunku son dersime yani., bugun Cuma ya, super diiL mi. ay cok mutLuyum. :) Seni cok seviorum kuzi$im, o kedicik ne masum durmu$ oLe :p
10 ytL`Lik oLayi annatinCa sen gecennerde dumur oLmu$tum, somuruoLar ya duruma bak :)
Ben cebimde nakit doru duSgun hiC ta$imiorum, heraLde okuLa gidemez orda kaLirdim sanirim. Sen yine $ansLisin.. :)
opuorum cnm
Allah`a emanetsin.
evdekiLere seLamLar.

~Serra

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Ah bu Türk milleti,onun için adam olmuyoruz işte.
Fırsatçılar benim kızıma nasıl öyle adilik yaparlar.:(

Gez güzelim gez,orası dünyanın en güzel ama en bozulmuş şehri(olsun yine de güzel).Benim içinde gez olurmu? Benim tatlı hayırsever kızım. Deniz Feneri'ni ben de çok beğeniyorum.:))

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim...dört gün dört gündür dicektim ki..sadece iki günün kaldi yanilmiyosam..olsun iki gün iki gündür..dilerim sinav sonuclari cok cok iyi gelir...
dolmuscu amcalar ayip etmislerr...zaten her firsatta yapmiyolarmi bunu...
oo gez bakalim..istiklalin bos bi anini yakalamakta herkeze nasip olmaz..:))) bende istiyorum yaa..gerci her haliyle güzel..ben ordayken kalabaligi seviyorum ....off offf...cok özledim yine....canim benim..simdilik bu kadar yaziyorum..sonra yine gelip yazicam.-.kocaman öpüyprum....kendine iyi bak olur mu...

Kübra dedi ki...

..Fz..
üzülme cnm benim.. olsun senin düşünmen bile yeter :)

..Vecihe..
ablacımmm ohhhh çok iyi yapmışsın.. haketmişşş tabii..
biz de kuzu kuzu verdik parayı..
ben de öpüorum cnmm kojaman kojaman görüşürüss..

..Serra..
cnm demek hala problem oluyo bloggerda, bana hiçbişi rastlamıo sana neden oluokii acepp??
cnm benim ben de mutluyumm cuma olduğu için.. nedenn çünkü hatırla sevgili var hem de geçen haftaki bölümm.. inşallah bol bol zırliiicamm.. ayy bu seferde ağlicam die şartlarım kendimi ağlayamam..güler misin ağlar mısın :D öperim bitanecikkk kuzişim..

..Yağmur damlası..
ablacımmm yaa işte böyle yaptılar bana.. ama napıcaksın, boyun eğdik..
tamam ablacım bi de senin için geziiim.. sonra da annem beni eve almasın.. annem eve almayınca sana geliim mi :D

..Optio..
evet cnm azcık günüm olsa da önemli diil.. tatil tatildir..
dolmuşcu amcalar böyle işte napıcaksın...
istiklalin o halini ben de ilk kez gördüm.. hava da soğuktu, böyle bir hoşluk vardı.. sevdim ben :) bazen çok kalabalık oluyo, insanlar akın akın üzerime yürüyomuş gibi hissediyorum ben :p
cnm sen de kendine iyi bak.. öperimm..

Adsız dedi ki...

sendaha nerdesın ne fırsatcılar var turkıyede kotulerden allah korusun optum dumbulli.