24 Mayıs 2007 Perşembe

işte geldimm burdayımm :))

Yinee uzun bir ara verdim.. bundan dolayı korkuyorum bazılarınızın elinde kalıcam, benim yüzümden katil olcaklar, doğrusu bunu hiç istemem :pp
bakalım bu arada neler yapmışım.. şöyle hatırladığım kadarıyla bir anlatayım..
Geçen hafta bilgisayar işleriyle uğraştım biraz.. formatlayıp, tekrar yükledim herşeyi.. tabi bunu yapmama vesile, yeni aldığım harici harddiskti.. ne zamandır aklımdaydı..
bakındım bakındım.. en sonunda resimde gördüğünüzü almaya karar verdim.. hakikaten büyük bir nimetmiş.. neydi öyle yedeklemek için bir sürü cd ziyan etmek falan.. herşeyi buna aktarıyosun, rahat rahat format atıyorsun..
Sonra başka ne yaptım.. 2 adet blog açtım yoğun istek üzerine.. biri anneme, diğeri de Hatice teyzeme..
Dün annemleri yola koyduk.. Umreye gittiler teyzelerim, dayımın eşi ve dedem.. daha doğrusu dedem götürdü onları.. hepsinde ayrı ayrı heyecan vardı :)
annem gitmeden, evin kızı olaraktan beni yüz kez tembihledi.. evi dağıtmayacakmışız, silip süpürcekmişim, çamaşırlar şöyle, bulaşıklar böyle şeklinde.. ben de hepsine tamam deyip geçtim.. hatta giderken vedalaşıyoruz, hala -bak evi bıraktığım gibi bulucam, ona göre- dedi.. ben de -çok beklersin- dedim.. ne saygısızım dimii :))
dün itibariyle evin sorumluluğu bana kaldı resmen.. çok uyuz biri oldum diyebilirim.. Enes koltuğun yastığının birini yere düşürse, kötü kötü bakar oldum.. ben toplayacağım ya.. bencillik işte.. annem toplarken dağıtıyorum, hiç aklıma gelmiyor tabi kadının temizleyip toplamak için uğraştığı.. şimdi başıma geldi ya, belki biraz olsun anlarım annemi..
ama zor işmiş yaa.. ben daha hiç birşey yapmadım.. sağolsun annem yemekler yapıp bıraktı.. bense düşünüyorum, akşam neyi ısıtayım da yiyelim :)) heyyyy gidiii :pp
Sabah çamaşır makinesini çalıştırdık.. ben özürlü olduğum için bu konuda kardeşimden destek aldım.. kirlileri koydum makineye.. bakıyorum acaba dolmuş mudur, daha koymalı mıyım diye düşünüyorum.. Enes -daha koymayalım- dedi, ama benim içim rahat etmedi.. televizyonlarda reklamlar dönüyor devamlı, su israf etmeyin diyolar.. baktım madem bu makine çalışcak.. gittim dolaplardan biraz daha birşeyler topladım ki, elimizdeki su ile maksimum çamaşır yıkayalım :pp
az önce bitti yıkama, astım çamaşırları.. aslında annem dışardaki balkona asmamam için beni uyarmıştı.. zira çok süper asıyorum da, kadın da korkuyo haliyle nazar olucam diye :pp
size bir soru.. pantolonlar paçalarından mı, yoksa belinden mi asılır :)) iki türlü de astım, ikisi de saçma geldi bana, o yüzden bazıları belinden, bazıları paçalarından asılı duruyorlar şu anda :))
tabi bu pantolonları karşı apartmandakiler tarafından görülemeyecek şekilde arkaya astım :)) sözde rezilliğimi kapatıyorum.. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.. yani annemin astığı çamaşırları hiç görmemiş değilim, ama gözümün önüne gelmiyor şimdi :))
şimdi de bir kaç fotoğraf koyup, gönderimi tamamlayayım.. epeydir yazmadım diye, abartmanın alemi yok, kısa ve öz olsun..
>><<
bizim okulun rıhtımından bir kedi.. çok sevimli değil mii???
>><<
okul dönüşü vapurdan çektim.. çok seviyorum ben bu vapurları.. deniz otobüslerini de severim.. yakışıyorlar İstanbul'a..
>><<

bu da Fehiman teyzemin oturduğu apartmanın bahçesindeki güllerden biri.. yeni farkettim, o bahçeyi.. çok güzelmiş..

yarın Statik finalim var.. dularınıza ihtiyacım var.. vize için ettiğiniz dualar işe yaramış.. üniversite hayatımda aldığım nadir notlardan birini aldım :)) hadi bakiiim göriim sizi :)

Allah'a emanetsiniz hepiniz..

15 yorum:

Pasha, Pachee and Me dedi ki...

Kubra annen nie Enes'i gorevlendirmediki? ehuehuehe bence pisman olcak :))) hayir pilav maceramizi biliorum....ordan fikir yurutucek olursak....ehehe yandin kizim sen..bu arada anam da solenirdi camasir astiiimda pantolonlar pacasindan asilirmis bi de sen pantolonlari arkaya asip one neleri astin??? terbiesisss:p ay ben semiom zaten camasir asmai yaaa...bi de asmadan once sole bi sallamak gerekiomus bi kere ben asiom annem paso dirdir yapio illa sallicam ya kadinin yuzune yuzune sallamistim inadina ehuehueheh :))))

Ömer FK dedi ki...

annemin yokluğunu henüz hissedemedim.Evde herşey kaldıgı yerden devam edio.Su anda Herkes sorumlulugunu biliıo bizde.Onun ıcın pek bı sorun cıkmadı.Ama daha bulasık dır camasır dı veyahut supurgedır fln daha o işlere girişmediğimizden ötürü olsa gerek herşey tozpembe..Sanırım onlarında üstesinden geleceğiz alnızımızn akıyla..15 gün en iyi dayanan aileye ödül varmış.Ona göre :D...Biz de ona çalışıoruz..Hee şu soruna gelecek olur isem Şahsen ben paçalardan asılır diye biliorum ve öle de uyguluorum..hem daha mantıklı gibi..ipte asılı kalan yüzey daha az oluo bu vesileyle..:PPP Şimdi de ikinci fotona gelicek olur isem;ben de şu bir yıldır vapur cocugu oldugumdan ötürü o vapurun adının S.fahri korutürk oldugunu iddia ediorum.Büyük boyutundan bakarsan sevinirim..Ama o dur buyuk ıhtımalle..Son olarak da 3. fotona geçecek olur isem;benim bu güllerden haberim yoktu..Zahmet edip de balkondan aşagı bakmamısım..güzelmiş..

Adsız dedi ki...

öncelikle annen teyzenler ve dedenin adına çok sevindim.. inşallah bizede nasip olur kutsal toprakları görmek.. demek evde tek kaldınız.. küçük ev hanımı modunda geziyosundur sen şimdi.. orayı dağıtma.. şunu atma.. hatta bir müddet sonra tabi dağıtırsın arkandan toplayan hizmetçi var dimi diye annelerden kalma repliklerede başlarsın :))))resimler çok güzel çıkmış.. hee unutmadan pantolonlardan her kadın farklı assada ben paçalarından asıyorum.. sebebine gelincede pantolonların beli çok geç kuruduğu için aşşağı sallayarak asarsan kolay kurur ;) hizmetçilikle ilgili takıldığın yerler olursa çekinme sor.. :)))))ben senelerdir beleş yapıyom bu işi hehehe :)) öpüyorum o şeker yanaklarından..

Adsız dedi ki...

Canıııımm Allah kavuştursun pantolonlar paçadan ve ters çevrilerek asılır derdi annem :D Aman fazla dağıtma bak benim eve dönerse sinir krizi geçirirsin toplıycam derken :) Enesi de götürselermiş keşke rahat rahat yatardın ohhhhh Statik zor bi ders sanırım arkadaşlar derdi statik statik diye :) Allah kolalık versin elma şekerim başarılar kendine iyi bak öpüyorum

Serra dedi ki...

abLama katiLiorum, mutfak i$i eneS`e veriLmeLiydi. Cocuk benden yetenekLi ayoL! :D
externaL harddiSk`iniz hayirLi oLsun, bizimkinin ayniSiii, oLeyyy. :)
fotoLar guseL kubi$`im. Yarinki finaLinde ba$ariLar diLiorum, in$allah supper gecer de rahatLarsin.
oPuorum bitanem, sefkiLim, a$kim.. ;)

~Serra

p.S. daha bi$iLer soLicektim ama yapmam gereken tonLa $ey var ve yarin yoLa cikioruz. $imdi mutfaga gidip toparLamam Lazim. 1 saatte cikamam, o kadar dainik! ;P

Gulos dedi ki...

Kubi$im,
kolay gelsin canım sana.Ev hanımı olmak çok zor gerçekten.Herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun.Güzell yemekler olacak , temiz ev olacak, çocuğa iyi bakılacak.Aynı zamanda gündüz işe gidilecek akşamda güler yüzlü olunacak :))).
Sevgilerimle.

Ömer FK dedi ki...

vapur tahmımı degıstırmek ıstıorum..Emin kul olması lazım adının..Ikı tane var o buyuklukte vapurdan karıstırıorum..:D

---OPTiO--- dedi ki...

ben varya sinir oldum simdi kendime..bi kac gundur ugramiyorum buraya....ugramiyorum cunku nasil olsa..bizim kiz serceyi ayni yerde asili tutuyo diye dusunuyorum...
varyaa.
oncelikle annenler , sema teyzemler hayirlisiyla donerler insallah..ben dua ismarladim ama :D hehe..gec kalmistim...neysee..


pantolon konusunu msn de söylicem :) simdi yanlis bisey soylerim rezikl olmiyim burda :P


evdeki hersey sana kaldi..ohh :) canima degsin dicem..ama kiyamiyorum ki ben sana..

e ne de olsa komsunum..bu arada gecerken bakicam , camasirlar nasil diye :P
gerci kötüleri arkaya asmissin ama :D yani kotuleri derken,.,beceremediklerini :D hihihi..fistigim , komsum..öptüm seni...az sonra yanindaym :D

Kübra dedi ki...

..Ebru..
aa niyee Enesi görevlendirsin.. evin kızı benim yahuu.. :):) kıss bak dün pilav ettim... bir pirinç tanesi bile fırlamadı dışarı..
tşörtleri astım, merak etme don atlet asmadım :D:D
ohhh iyi ettin.. haketmişşş :pp
öptümm cnm..

..ömer fk..
üstesinde gelirsiniz bulaşıkın çamaşırında merak etmeyin.. :):) ödüll hee.. yok ben almiim..
Emin Kuldu adı, ilk tahminde bilmeliydin.. o yüsden kaybettin..
evet bi bakıver balkondan.. çok güzel güller var orda.. hepsini çekemedim ben.. gelcem yine :)

..yakamozz..
aminn Hale ablacımm inşallah..
yaa sormaa tam ev kısı :p
hahahah.. valla olabilir heran bağırabilirim dediğin gibii..
resimleri beğenmene sevindim..
evet doğrusu paçalarmış.. ben de siz söyleyince ölee hatırlar oldumm :))
tamam ablacım sorarım.. ben de seni çok öpüorum.. kolay gelsin..

..Fz..
evet öleymiş.. paçalardan asınca kolay kuruomuşş dimii :))
evet zor biraz.. ama hallettim sanırım.. Allah izin verirse geçicem..
teşekkür ederim.. Allah sana da kolaylık versin.. sen de ii bak kendine, ailene.. öptümm..

..Serraa..
yaa Serraa sen de mii? hadi Ebruyla kötü olan anılarımız var, sana noluyo yaww :))
evett sizinkinin aynısı.. çok memnunum..
saoalsın cnm.. güzel geçtii hamdolsun..
ben de öpüom cnm..

..Güloş..
Saolasın Hacer abla.. evet zor ya.. hem de çok zor.. Allahh yardımcınız olsun.. şimdilik bana da olsun :))
çok öpüyorum..

..optio..
ay optioo aşk olsun.. nolcak.. haklı olarak uğramamışsın tabii.. benim gibi tembel biri post yazmaz die düşündün haliylee :))
amin inşallah dönerler hayırlısıyla.. duaları da kabul olur inşallah.. :)
kıymaa banaa yahu..
sen öle deyince dedim geldi bu kız kesinn :)
bu arada aradığın için tekrar teşekkürler.. sesini duymak güzeldi..
tuhaf hissettim valla.. cnmm benimm.. çok öptümm o güzel yanklarından..

Gamzeli dedi ki...

Annenlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.Güle güle gidip güle güle gelsinler inşallah...

Bu arada pantolonlar paçalarından asılır diye biliyorum annemden...Aferin sana çamaşırda asarmış evde temizlermiş :P şaka bir yana sana ön hazırlık olur ev işi :)

Adsız dedi ki...

annenler ve teyzenlerin beraber umre yapmaları çok güzel oldu maşaallah diyelim...hayırlısıyla gidip gelirler inşl..gelelim senin soruna kübracım...ben pantolonları belinden asarım.eğer paçalarından asarsan mandal izleri ütüde zor kayboluyo ...ama en güzeli çamaşırlığa asmak mandalsız:)))sana kolay gelsin ev işlerinde...başın sıkışırsa gene yardım ederiz burdan:)))a.e.o.enese de selamlar

Adsız dedi ki...

canım günaydın nasılsın? :)

CeRkeS KıZı dedi ki...

hey allahım ya hahahaha ne güldüm..kız sen evde kalacan yaa :)) kıyamam sana evin yükü sana mı kaldı ahh ahh :) ben gelip asarım onalrı sen bırak..valla bu pantolon asma durumları biraz karışık kimisi pacadan kimisi belden asar..ama ben pacadan asarım alışkanlık..bir dahaki sefere anneni dikkatli izle..bu sınav fenadır hee..dua ile yırtamazsın :P töbee töbeee :)) ayrıca Allahım kabul eylesin..annemde cok istiyor ümreye gitmeyi ona da nasip etsin :)

Adsız dedi ki...

Pek fazla yorum yazmadım kimseye ama baktım yarın alacağım taşınabilir diskin benzerini almışın yazayım dedim :)Ben ufak, cebe sığanlarından alacağım ama...

Unknown dedi ki...

pantolonlar paçadan asılmalı ki bel kısmındaki su direkt damlayarak daha çabuk kurusun yoksa tersi durumda aşagıya dogru suzulerek ıslaklıgı devam ettirir (nasıl açıklama ama )

24 Mayıs 2007 Perşembe

işte geldimm burdayımm :))

Yinee uzun bir ara verdim.. bundan dolayı korkuyorum bazılarınızın elinde kalıcam, benim yüzümden katil olcaklar, doğrusu bunu hiç istemem :pp
bakalım bu arada neler yapmışım.. şöyle hatırladığım kadarıyla bir anlatayım..
Geçen hafta bilgisayar işleriyle uğraştım biraz.. formatlayıp, tekrar yükledim herşeyi.. tabi bunu yapmama vesile, yeni aldığım harici harddiskti.. ne zamandır aklımdaydı..
bakındım bakındım.. en sonunda resimde gördüğünüzü almaya karar verdim.. hakikaten büyük bir nimetmiş.. neydi öyle yedeklemek için bir sürü cd ziyan etmek falan.. herşeyi buna aktarıyosun, rahat rahat format atıyorsun..
Sonra başka ne yaptım.. 2 adet blog açtım yoğun istek üzerine.. biri anneme, diğeri de Hatice teyzeme..
Dün annemleri yola koyduk.. Umreye gittiler teyzelerim, dayımın eşi ve dedem.. daha doğrusu dedem götürdü onları.. hepsinde ayrı ayrı heyecan vardı :)
annem gitmeden, evin kızı olaraktan beni yüz kez tembihledi.. evi dağıtmayacakmışız, silip süpürcekmişim, çamaşırlar şöyle, bulaşıklar böyle şeklinde.. ben de hepsine tamam deyip geçtim.. hatta giderken vedalaşıyoruz, hala -bak evi bıraktığım gibi bulucam, ona göre- dedi.. ben de -çok beklersin- dedim.. ne saygısızım dimii :))
dün itibariyle evin sorumluluğu bana kaldı resmen.. çok uyuz biri oldum diyebilirim.. Enes koltuğun yastığının birini yere düşürse, kötü kötü bakar oldum.. ben toplayacağım ya.. bencillik işte.. annem toplarken dağıtıyorum, hiç aklıma gelmiyor tabi kadının temizleyip toplamak için uğraştığı.. şimdi başıma geldi ya, belki biraz olsun anlarım annemi..
ama zor işmiş yaa.. ben daha hiç birşey yapmadım.. sağolsun annem yemekler yapıp bıraktı.. bense düşünüyorum, akşam neyi ısıtayım da yiyelim :)) heyyyy gidiii :pp
Sabah çamaşır makinesini çalıştırdık.. ben özürlü olduğum için bu konuda kardeşimden destek aldım.. kirlileri koydum makineye.. bakıyorum acaba dolmuş mudur, daha koymalı mıyım diye düşünüyorum.. Enes -daha koymayalım- dedi, ama benim içim rahat etmedi.. televizyonlarda reklamlar dönüyor devamlı, su israf etmeyin diyolar.. baktım madem bu makine çalışcak.. gittim dolaplardan biraz daha birşeyler topladım ki, elimizdeki su ile maksimum çamaşır yıkayalım :pp
az önce bitti yıkama, astım çamaşırları.. aslında annem dışardaki balkona asmamam için beni uyarmıştı.. zira çok süper asıyorum da, kadın da korkuyo haliyle nazar olucam diye :pp
size bir soru.. pantolonlar paçalarından mı, yoksa belinden mi asılır :)) iki türlü de astım, ikisi de saçma geldi bana, o yüzden bazıları belinden, bazıları paçalarından asılı duruyorlar şu anda :))
tabi bu pantolonları karşı apartmandakiler tarafından görülemeyecek şekilde arkaya astım :)) sözde rezilliğimi kapatıyorum.. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.. yani annemin astığı çamaşırları hiç görmemiş değilim, ama gözümün önüne gelmiyor şimdi :))
şimdi de bir kaç fotoğraf koyup, gönderimi tamamlayayım.. epeydir yazmadım diye, abartmanın alemi yok, kısa ve öz olsun..
>><<
bizim okulun rıhtımından bir kedi.. çok sevimli değil mii???
>><<
okul dönüşü vapurdan çektim.. çok seviyorum ben bu vapurları.. deniz otobüslerini de severim.. yakışıyorlar İstanbul'a..
>><<

bu da Fehiman teyzemin oturduğu apartmanın bahçesindeki güllerden biri.. yeni farkettim, o bahçeyi.. çok güzelmiş..

yarın Statik finalim var.. dularınıza ihtiyacım var.. vize için ettiğiniz dualar işe yaramış.. üniversite hayatımda aldığım nadir notlardan birini aldım :)) hadi bakiiim göriim sizi :)

Allah'a emanetsiniz hepiniz..

15 yorum:

Pasha, Pachee and Me dedi ki...

Kubra annen nie Enes'i gorevlendirmediki? ehuehuehe bence pisman olcak :))) hayir pilav maceramizi biliorum....ordan fikir yurutucek olursak....ehehe yandin kizim sen..bu arada anam da solenirdi camasir astiiimda pantolonlar pacasindan asilirmis bi de sen pantolonlari arkaya asip one neleri astin??? terbiesisss:p ay ben semiom zaten camasir asmai yaaa...bi de asmadan once sole bi sallamak gerekiomus bi kere ben asiom annem paso dirdir yapio illa sallicam ya kadinin yuzune yuzune sallamistim inadina ehuehueheh :))))

Ömer FK dedi ki...

annemin yokluğunu henüz hissedemedim.Evde herşey kaldıgı yerden devam edio.Su anda Herkes sorumlulugunu biliıo bizde.Onun ıcın pek bı sorun cıkmadı.Ama daha bulasık dır camasır dı veyahut supurgedır fln daha o işlere girişmediğimizden ötürü olsa gerek herşey tozpembe..Sanırım onlarında üstesinden geleceğiz alnızımızn akıyla..15 gün en iyi dayanan aileye ödül varmış.Ona göre :D...Biz de ona çalışıoruz..Hee şu soruna gelecek olur isem Şahsen ben paçalardan asılır diye biliorum ve öle de uyguluorum..hem daha mantıklı gibi..ipte asılı kalan yüzey daha az oluo bu vesileyle..:PPP Şimdi de ikinci fotona gelicek olur isem;ben de şu bir yıldır vapur cocugu oldugumdan ötürü o vapurun adının S.fahri korutürk oldugunu iddia ediorum.Büyük boyutundan bakarsan sevinirim..Ama o dur buyuk ıhtımalle..Son olarak da 3. fotona geçecek olur isem;benim bu güllerden haberim yoktu..Zahmet edip de balkondan aşagı bakmamısım..güzelmiş..

Adsız dedi ki...

öncelikle annen teyzenler ve dedenin adına çok sevindim.. inşallah bizede nasip olur kutsal toprakları görmek.. demek evde tek kaldınız.. küçük ev hanımı modunda geziyosundur sen şimdi.. orayı dağıtma.. şunu atma.. hatta bir müddet sonra tabi dağıtırsın arkandan toplayan hizmetçi var dimi diye annelerden kalma repliklerede başlarsın :))))resimler çok güzel çıkmış.. hee unutmadan pantolonlardan her kadın farklı assada ben paçalarından asıyorum.. sebebine gelincede pantolonların beli çok geç kuruduğu için aşşağı sallayarak asarsan kolay kurur ;) hizmetçilikle ilgili takıldığın yerler olursa çekinme sor.. :)))))ben senelerdir beleş yapıyom bu işi hehehe :)) öpüyorum o şeker yanaklarından..

Adsız dedi ki...

Canıııımm Allah kavuştursun pantolonlar paçadan ve ters çevrilerek asılır derdi annem :D Aman fazla dağıtma bak benim eve dönerse sinir krizi geçirirsin toplıycam derken :) Enesi de götürselermiş keşke rahat rahat yatardın ohhhhh Statik zor bi ders sanırım arkadaşlar derdi statik statik diye :) Allah kolalık versin elma şekerim başarılar kendine iyi bak öpüyorum

Serra dedi ki...

abLama katiLiorum, mutfak i$i eneS`e veriLmeLiydi. Cocuk benden yetenekLi ayoL! :D
externaL harddiSk`iniz hayirLi oLsun, bizimkinin ayniSiii, oLeyyy. :)
fotoLar guseL kubi$`im. Yarinki finaLinde ba$ariLar diLiorum, in$allah supper gecer de rahatLarsin.
oPuorum bitanem, sefkiLim, a$kim.. ;)

~Serra

p.S. daha bi$iLer soLicektim ama yapmam gereken tonLa $ey var ve yarin yoLa cikioruz. $imdi mutfaga gidip toparLamam Lazim. 1 saatte cikamam, o kadar dainik! ;P

Gulos dedi ki...

Kubi$im,
kolay gelsin canım sana.Ev hanımı olmak çok zor gerçekten.Herşeyi düşünmek zorunda kalıyorsun.Güzell yemekler olacak , temiz ev olacak, çocuğa iyi bakılacak.Aynı zamanda gündüz işe gidilecek akşamda güler yüzlü olunacak :))).
Sevgilerimle.

Ömer FK dedi ki...

vapur tahmımı degıstırmek ıstıorum..Emin kul olması lazım adının..Ikı tane var o buyuklukte vapurdan karıstırıorum..:D

---OPTiO--- dedi ki...

ben varya sinir oldum simdi kendime..bi kac gundur ugramiyorum buraya....ugramiyorum cunku nasil olsa..bizim kiz serceyi ayni yerde asili tutuyo diye dusunuyorum...
varyaa.
oncelikle annenler , sema teyzemler hayirlisiyla donerler insallah..ben dua ismarladim ama :D hehe..gec kalmistim...neysee..


pantolon konusunu msn de söylicem :) simdi yanlis bisey soylerim rezikl olmiyim burda :P


evdeki hersey sana kaldi..ohh :) canima degsin dicem..ama kiyamiyorum ki ben sana..

e ne de olsa komsunum..bu arada gecerken bakicam , camasirlar nasil diye :P
gerci kötüleri arkaya asmissin ama :D yani kotuleri derken,.,beceremediklerini :D hihihi..fistigim , komsum..öptüm seni...az sonra yanindaym :D

Kübra dedi ki...

..Ebru..
aa niyee Enesi görevlendirsin.. evin kızı benim yahuu.. :):) kıss bak dün pilav ettim... bir pirinç tanesi bile fırlamadı dışarı..
tşörtleri astım, merak etme don atlet asmadım :D:D
ohhh iyi ettin.. haketmişşş :pp
öptümm cnm..

..ömer fk..
üstesinde gelirsiniz bulaşıkın çamaşırında merak etmeyin.. :):) ödüll hee.. yok ben almiim..
Emin Kuldu adı, ilk tahminde bilmeliydin.. o yüsden kaybettin..
evet bi bakıver balkondan.. çok güzel güller var orda.. hepsini çekemedim ben.. gelcem yine :)

..yakamozz..
aminn Hale ablacımm inşallah..
yaa sormaa tam ev kısı :p
hahahah.. valla olabilir heran bağırabilirim dediğin gibii..
resimleri beğenmene sevindim..
evet doğrusu paçalarmış.. ben de siz söyleyince ölee hatırlar oldumm :))
tamam ablacım sorarım.. ben de seni çok öpüorum.. kolay gelsin..

..Fz..
evet öleymiş.. paçalardan asınca kolay kuruomuşş dimii :))
evet zor biraz.. ama hallettim sanırım.. Allah izin verirse geçicem..
teşekkür ederim.. Allah sana da kolaylık versin.. sen de ii bak kendine, ailene.. öptümm..

..Serraa..
yaa Serraa sen de mii? hadi Ebruyla kötü olan anılarımız var, sana noluyo yaww :))
evett sizinkinin aynısı.. çok memnunum..
saoalsın cnm.. güzel geçtii hamdolsun..
ben de öpüom cnm..

..Güloş..
Saolasın Hacer abla.. evet zor ya.. hem de çok zor.. Allahh yardımcınız olsun.. şimdilik bana da olsun :))
çok öpüyorum..

..optio..
ay optioo aşk olsun.. nolcak.. haklı olarak uğramamışsın tabii.. benim gibi tembel biri post yazmaz die düşündün haliylee :))
amin inşallah dönerler hayırlısıyla.. duaları da kabul olur inşallah.. :)
kıymaa banaa yahu..
sen öle deyince dedim geldi bu kız kesinn :)
bu arada aradığın için tekrar teşekkürler.. sesini duymak güzeldi..
tuhaf hissettim valla.. cnmm benimm.. çok öptümm o güzel yanklarından..

Gamzeli dedi ki...

Annenlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.Güle güle gidip güle güle gelsinler inşallah...

Bu arada pantolonlar paçalarından asılır diye biliyorum annemden...Aferin sana çamaşırda asarmış evde temizlermiş :P şaka bir yana sana ön hazırlık olur ev işi :)

Adsız dedi ki...

annenler ve teyzenlerin beraber umre yapmaları çok güzel oldu maşaallah diyelim...hayırlısıyla gidip gelirler inşl..gelelim senin soruna kübracım...ben pantolonları belinden asarım.eğer paçalarından asarsan mandal izleri ütüde zor kayboluyo ...ama en güzeli çamaşırlığa asmak mandalsız:)))sana kolay gelsin ev işlerinde...başın sıkışırsa gene yardım ederiz burdan:)))a.e.o.enese de selamlar

Adsız dedi ki...

canım günaydın nasılsın? :)

CeRkeS KıZı dedi ki...

hey allahım ya hahahaha ne güldüm..kız sen evde kalacan yaa :)) kıyamam sana evin yükü sana mı kaldı ahh ahh :) ben gelip asarım onalrı sen bırak..valla bu pantolon asma durumları biraz karışık kimisi pacadan kimisi belden asar..ama ben pacadan asarım alışkanlık..bir dahaki sefere anneni dikkatli izle..bu sınav fenadır hee..dua ile yırtamazsın :P töbee töbeee :)) ayrıca Allahım kabul eylesin..annemde cok istiyor ümreye gitmeyi ona da nasip etsin :)

Adsız dedi ki...

Pek fazla yorum yazmadım kimseye ama baktım yarın alacağım taşınabilir diskin benzerini almışın yazayım dedim :)Ben ufak, cebe sığanlarından alacağım ama...

Unknown dedi ki...

pantolonlar paçadan asılmalı ki bel kısmındaki su direkt damlayarak daha çabuk kurusun yoksa tersi durumda aşagıya dogru suzulerek ıslaklıgı devam ettirir (nasıl açıklama ama )